Η στιγμή που το Super Puma εντοπίζει την κυρά Ρηνιώ στην Κίναρο (video)

Πλάνα από τον εντοπισμό της μοναδικής κατοίκου της ακριτικής Κινάρου, που είχε να επικοινωνήσει τρεις ημέρες με συγγενείς της, μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πάνω από το νησί πέταξε ένα Super Puma με στρατιωτικό ιατρό και διασώστες οι οποίοι εντόπισαν τη γυναίκα. Της πρότειναν να τη μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος στη Ρόδο μέχρι να περάσει η κακοκαιρία και επιδιορθωθούν οι ζημιές στην ηλεκτροδότηση και στις τηλεπικοινωνίες στο νησί, εκείνη, ωστόσο, αρνήθηκε. Φέρεται,

μάλιστα, να είπε στους διασώστες «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μην ανησυχείτε για εμένα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κυρά Ρηνιώ είπε στους διασώστες πως έχει μερικές προμήθειες για να περάσει τις επόμενες ημέρες στο νησί μέχρι να περάσει η κακοκαιρία.

Φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας:

Τις προηγούμενες ημέρες είχε χαθεί η επικοινωνία με τους συγγενείς οι οποίοι ανησύχησαν, ωστόσο αιτία ήταν η βλάβη στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών λόγω της κακοκαιρίας.

Το «ευχαριστώ» της κόρης της

Η κόρη της κυρά Ρηνιώς, εξέφρασε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» με ανάρτησή της στο Facebook, αμέσως μετά τον εντοπισμό της μητέρας της.

«Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μοιραστήκατε την αγωνία μου για την μητέρα μου. Τέλος καλό όλα καλά», έγραψε.

Πηγή: Η στιγμή που το Super Puma εντοπίζει την κυρά Ρηνιώ στην Κίναρο (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα