Ο Σπυρόπουλος «αδειάζει» τον Ζησάκη: Ταλαιπωρήθηκε ο θίασος από «βαριές» συγγνώμες από «τζάμπα μάγκες»

Ο Κώστας Σπυρόπουλος «άδειασε» τον Ευθύμη Ζησάκη και εξήγησε γιατί λύθηκε η συνεργασία τους στην παράσταση «Toc toc: ενεργός τώρα».

Η Ευθύμης Ζησάκης είχε κάνει δηλώσεις λέγοντας ότι κάνει πρόβες για την παράσταση αλλά εκείνη είχε κάνει πρεμιέρα δύο ημέρες πριν με τον Νίκο Πολυδερόπουλο στη θέση του.

Το altsantiri.gr σε επικοινωνία που είχε με τους υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη και είχαν δηλώσει: «Ο κύριος Ζησάκης είχε κάνει πρόβες πριν δύο μήνες για την παράσταση αλλά ήταν ανέτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα για δικούς του προσωπικούς

λόγους και αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Πολυδερόπουλο. Δεν έχει παίξει ποτέ στην παράσταση».

Ο Ευθύμης Ζησάκης βγήκε και είπε ότι δεν γνώριζε για αντικατάσταση και εύχεται καλή επιτυχία στην παράσταση. Ο Κώστας Σπυρόπουλος που εκτός από πρωταγωνιστής είναι και σκηνοθέτης της παράστασης ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό». «Ο λόγος του καθενός είναι το παρελθόν και οι διαδρομές του. Είμαι στο θέατρο από δέκα χρονών παιδί, πολλά χρόνια. Δεν ασχολούμαστε με αυτούς που φεύγουν αλλά με αυτούς που μένουν. Με αυτούς που ήρθαν για να μείνουν και αυτοί που ήρθαν για να μείνουν είναι οι ηθοποιοί που δεν στήνουν τους συναδέλφους τους στην πρόβα, είναι αυτοί που δεν τους παίρνει ο ύπνος στην πρόβα από χτεσινές ή προχθεσινές κραιπάλες είναι αυτοί που δεν στέλνουν συνέχεια μηνύματα ότι θα αργήσουν γιατί έχουν γύρισμα ενώ δεν έχουν, είναι αυτοί που ασχολούνται με τον ρόλο τους και όχι με το πώς να κάνουν ντόρο. Τι λόγο να δώσεις σε κάποιον που δεν έχει λόγο; Υπάρχει λόγος; Η παράσταση αυτή προχώρησε και θα προχωρήσει κρατώντας αυτούς που αξίζουν την αφοσίωσή της. Ένας ολόκληρος θίασος ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο, μόνο και μόνο επειδή έδειξε ανοχή και κατανόηση σε αλλεπάλληλες μετάνοιες και βαριές συγγνώμες από “τζάμπα μάγκες”».

Keywords
Τυχαία Θέματα