Την αξιωματική αντιπολίτευση την ορίζουν οι ψηφοφόροι

Μάλλον ζημιά κάνει στον Ανδρουλάκη η απόφαση Μητσοτάκη να τον χρίσει, λέει, ...αξιωματική αντιπολίτευση.

Από το πρωί φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι ενημέρωναν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή θα επέλεγε τον Νίκο Ανδρουλάκη για αντίπαλό του και το ΠΑΣΟΚ για αξιωματική αντιπολίτευση.

Ήταν όντως καλά ενημερωμένοι, όταν μετά από αυτόν άρχισε να μιλά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος

Παππάς ο πρωθυπουργός αποχώρησε από τα κυβερνητικά έδρανα και επέστρεψε όταν άρχισε να μιλά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Έτσι "έχρισε αρχηγό της αντιπολίτευσης" τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Μια μικρή "λεπτομέρεια" που ξεφεύγει από τους καλοθελητές: Την αξιωματική αντιπολίτευση και τον αρχηγό της τον χρίζουν οι πολίτες με την ψήφο τους και όχι ο αρχηγός του Μαξίμου! Γιατί αν χρίζει τον αρχηγό της αντιπολίτευσης θα ορίζει και τα κόμματα που θα μπαίνουν στη Βουλή!

Ούτε για αστείο, λοιπόν, δεν λέγονται τέτοια πράγματα και πρέπει να βρίσκουν απέναντι οποιονδήποτε σέβεται στοιχειωδώς το πολίτευμα και τη δημοκρατία.

Επιπλέον, δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι πως ο πρωθυπουργός με τη συγκεκριμένη κίνησή του ήθελε πραγματικά να "βοηθήσει" τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Μάλλον τον ...χαντακώνει!

Όταν ένας πρωθυπουργός επιλέγει αντίπαλο, επιλέγει αυτόν που είναι του ...χεριού του- και αυτό το μήνυμα ήθελε κατά τη γνώμη της στήλης να εκπέμψει!

Πιστεύετε ότι μετά από αυτή την κίνηση του Κ. Μητσοτάκη όλοι οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα τρέξουν στο ΠΑΣΟΚ; Μάλλον και αυτοί που το σκέφτονταν του στρέφουν την πλάτη.

Για τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί παράσημο το να τον προκρίνει ο πρωθυπουργός για αντίπαλο. Το αντίθετο! Ο Ανδρουλάκης είναι δεύτερος στις δημοσκοπήσεις. Στο χέρι του είναι να κρατήσει τη θέση, να αυξήσει τη διαφορά από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, να μειώσει από την κυβέρνηση. Στη δε κίνηση Μητσοτάκη εκτός από το τυρί οφείλει να δει και τη ...φάκα!

#ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ_ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ #ΠΑΣΟΚ #ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Την αξιωματική αντιπολίτευση την ορίζουν οι ψηφοφόροι,