ΠΑΟΚ: Ατομικό πρόγραμμα για πέντε ποδοσφαιριστές

Η διπλή προπόνηση της Δευτέρας σε συνδυασμό με τα δύο προπονητικά φιλικά κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία, επιβάρυναν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με συνέπεια οι ρυθμοί να πέσουν το πρωί της Πέμπτης (10.08) και το πρόγραμμα να εστιάσει στην αποθεραπεία και την αποκατάσταση.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία, έμειναν στο γυμναστήριο

και την πισίνα και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο, έκαναν ζέσταμα με stability, έπαιξαν το κλασσικό «κορόιδο» και στην συνέχεια έδωσαν παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε σε μικρές εστίες. Οι Μάριν Λέοβατς , Χοσέ Κρέσπο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έτρεξαν στο χορτάρι και στην συνέχεια δούλεψαν ατομικά, όπως θα κάνουν και αύριο, προκειμένου να ξεπεράσουν πλήρως τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Ντοριάν Λεβέκ ανεβάζει ρυθμούς και αναμένεται σταδιακά να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Τέλος ο Χοσέ Κάνιας έτρεξε μέσα στην πισίνα και δίνει τον δικό του αγώνα για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Έστερσουντς.

Την Παρασκευή (10.08) οι παίκτες επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις, με τα ραντεβού στην Νέα Μεσημβρία να έχουν προγραμματιστεί για τις 09:30 και τις 19:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα