Υπό διαβούλευση ο εκσυγχρονισμός των ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Αυστραλία

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας ξεκίνησε τις διαβουλεύσεις αναφορικά με τον εκσυγχρονισμό των ταχυδρομικών υπηρεσιών της χώρας.

Στο πλαίσιο της διαβούλευσης, όλοι οι Αυστραλοί θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και εξυπηρέτησης των πελατών της Australia Post.

Σύμφωνα με τον CEO του ομίλου και Managing Director της Australia Post, Paul

Graham, η εν λόγω κίνηση αποτελεί «ένα θετικό πρώτο βήμα και υποστηρίζουμε σθεναρά τη διαδικασία διαβούλευσης».

Όπως επεσήμανε, «η Australia Post βρίσκεται σε ασταμάτητη πτώση από το 2008 και η 214χρονη ταχυδρομική υπηρεσία αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον», καθώς λιγότεροι άνθρωποι στέλνουν επιστολές, ενώ οι καταναλωτές “αγκαλιάζουν” πλέον τις ψηφιακές υπηρεσίες.

Κατά τον Graham, «μία εκσυγχρονισμένη και οικονομικά βιώσιμη Australia Post θα μπορεί να συνεχίσει να επενδύει σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών, ενώ θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις σημαντικές υποχρεώσεις παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών προς την αυστραλιανή κοινότητα, ιδιαίτερα σε περιφερειακές και απομακρυσμένες περιοχές».

Καταλήγοντας τόνισε ότι, «είναι σαφές ότι το status quo για την Australia Post δεν αποτελεί πλέον επιλογή. Η επιχείρηση βρίσκεται σε τροχιά σημαντικών απωλειών που, χωρίς αλλαγές, αυτές θα πρέπει να καλυφθούν από τον Αυστραλό φορολογούμενο και αυτά είναι χρήματα που θα μπορούσαν να δαπανηθούν σε σχολεία, νοσοκομεία και δρόμους».

Β. Βεγιάζη

Το άρθρο Υπό διαβούλευση ο εκσυγχρονισμός των ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Αυστραλία εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα