6 ατράνταχτες αποδείξεις ότι είστε μια γυναίκα με διαίσθηση

Η διαίσθηση είναι κάτι που όλοι θα ‘θελαν να έχουν, αλλά δεν είναι κάτι χειροπιαστό ή μετρήσιμο, όπως είναι π.χ. μια δεξιότητα.

Είναι ένα ιδιαίτερο χάρισμα που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να βλέπουν πέρα από το προφανές και να αντιλαμβάνονται όσα οι άλλοι προσπερνούν ή δεν πιάνουν καθόλου. Μια ικανότητα που, για όποιον την έχει, μπορεί είναι εξαιρετικά χρήσιμη, αλλά να του δυσκολέψει κιόλας τη ζωή αν δεν μάθει να τη διαχειρίζεται σωστά και να προστατεύει τον εαυτό του. Αν είστε κι εσείς μία γυναίκα με διαίσθηση, τότε σίγουρα:

Ξέρετε πότε σας λένε ψέμματα

Εντάξει, το να καταλαβαίνεις

πότε οι δικοί σου άνθρωποι σου κρύβουν κάτι ή απλώς σου λένε ψέματα δεν είναι δύσκολο, αφού τους ξέρεις πολύ καλά και είναι αναμενόμενο να αισθάνεσαι αμέσως ότι κάτι «δεν κολλάει» σ’ αυτά που σου λένε. Αν όμως αντιλαμβάνεστε με την πρώτη και με επιτυχία τις κρυφές προθέσεις ή τα ψέματα ανθρώπων που δεν γνωρίζετε τόσο καλά ή και καθόλου, τότε έχετε ένα χάρισμα που πρέπει να αξιοποιήσετε.

Τα όνειρά σας είναι πολύ ζωντανά και συχνά «βγαίνουν»

Όταν ονειρευόμαστε, ο εγκέφαλός μας βρίσκεται σε λειτουργία αλλά εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει κι έτσι, όταν ξυπνάμε δεν θυμόμαστε τίποτα. Αν τα όνειρά σας είναι έντονα και το πρωί τα θυμάστε με κάθε λεπτομέρεια, σημαίνει ότι έχετε ιδιαίτερη ευαισθησία στα ερεθίσματα που παίρνετε απ’ την καθημερινότητα και τους ανθρώπους και πως αντιλαμβάνεστε με καθαρότητα πολλά πράγματα που κρύβονται πίσω απ’ την επιφάνεια.

Το ένστικτό σας σπανίως πέφτει έξω

Κάποιοι από εμάς παίρνουμε αποφάσεις με βάση τα δεδομένα και την λογική επεξεργασία τους, κάποιοι άλλοι, όμως, βασίζονται πιο πολύ στο ένστικτό τους ή ακόμη και σ’ αυτό που προστάζει η καρδιά τους. Αν, πριν καταλήξετε κάπου, συμβουλεύεστε πάντα την εσωτερική σας φωνή κι εκείνη σας καθοδηγεί πάντα σωστά, τότε έχετε κοφτερή αντίληψη κι ένα ένστικτό που μοιάζει πανίσχυρο… χρησιμοποιήστε το, λοιπόν, για καλό!

Νιώθετε υπεύθυνη για όλους

Είναι άλλο να λέει κανείς ότι νοιάζεται για κάποιον και άλλο να νοιάζεται πραγματικά. Με λίγα λόγια, να συναισθάνεται τι περνάει ο άλλος και να χάνει ακόμη και τον ύπνο του απ’ την ανησυχία. Αν οι συναισθηματικές σας κεραίες σας είναι συνεχώς σε εγρήγορση, βιώνετε έντονο αίσθημα ευθύνης – αλλά και ενοχές – και αισθάνεστε την ανάγκη να συμπάσχετε με όλους, μείνετε όπως είστε, αλλά κρατήστε λίγες δυνάμεις και για τον εαυτό σας.

Είστε εσωστρεφής και δεν εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους

Είναι κάποιοι που μοιάζουν διαρκώς κλεισμένοι στον εαυτό τους, μα είναι και άλλοι που δείχνουν πολύ κοινωνικοί, αλλά δεν αφήνουν ούτε χαραμάδα ανοιχτή για να δεις μέσα τους. Αν είστε κι εσείς καλόκαρδη και κοινωνική, αν αγαπάτε τους ανθρώπους, αλλά φοβάστε να τους αφήσετε να πλησιάσουν πολύ, σημαίνει ότι έχετε αισθανθεί την κακή πλευρά τους τόσες φορές που νιώθετε την ανάγκη να προτατευτείτε απ’ όλους.

Σας ανοίγουν όλοι την καρδιά τους

Λίγο πολύ, όλοι οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ποιον έχουν απέναντί τους και τι έχει να τους προσφέρει. Κοντολογίς, οι άνθρωποι τείνουν να ανοίγονται σε ανθρώπους που νιώθουν ότι θα τους ακούσουν πραγματικά και θα κατανοήσουν τι συμβαίνει μέσα τους χωρίς να τους επικρίνουν. Αν είστε από εκείνους που οι άλλοι εμπιστεύονται με τις πιο ενδόμυχες σκέψεις τους, σημαίνει ότι βλέπουν σε σας έναν άνθρωπο με αντίληψη και ενσυναίσθηση.

mama365.gr

The post 6 ατράνταχτες αποδείξεις ότι είστε μια γυναίκα με διαίσθηση appeared first on newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα