ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 19/01/2023

Να πάμε στου Μπούρα για γουρνοπούλα ή όχι επειδή την έχει λιγουλάκι ακριβή; Αυτό ήταν το μέγα δίλημμα που αντιμεταώπισαν όσοι είδαν να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αφίσα για τη σύναξη, την οποία διοργάνωσε ο γνωστός βουλευτής της Ν.Δ.

● Ομως, ο δαίμων του τυπογραφείου, όπου σχεδιάστηκε η αφίσα με το σεπτό πρόσωπο του βουλευτή (ή μήπως ήτο τρολιστής με γραφιστικές δεξιότητες;), έβαλε δολίως την αναφορά για τη γουρνοπούλα.

● Δεν σερβιρίστηκε γουρνοπούλα στην μπούρειο

σύναξη. Δεν υπήρχε περίπτωση ο Θανάσης ο Μπούρας να εκδυτικιστεί σε τέτοιον βαθμό ώστε να βάλει τους καλεσμένους του να πληρώσουν για το κέρασμα στην ονομαστική εορτή του – και δη τους κατοίκους της ιεράς πόλεως της Ελευσίνος.

● Εδώ, λοιπόν, θα ξεσκεπαστεί το σατανικό σχέδιο του διαδικτυακού τρολιστή. Στην εικόνα κεντρική βλέπετε την κανονική αφίσα για την μπούρειο σύναξη, άνευ γουρνοπούλας, ενώ από την εικόνα κάτω αναδίδεται η έντονη οσμή της κνίσας από την ψητή γουρνοπούλα, που υποσχόταν να γίνει δική σας αντί του αντιτίμου των 11 ευρώ.

● Ενας Μπούρας και μάλιστα βουλευτής δεν είναι ταλιροφονιάς να γυρεύει 11ευρα από τους φανατισμένους οπαδούς του ιδίου και του Κούλεως του μεγίστου για μια μερίδα γουρνοπούλα.

● Αλλωστε, και μόνο του το αντίτιμο του ψητού θα έπρεπε να έχει βάλει πολλούς σε υποψίες. Πώς είναι δυνατόν ένας πρακτικός άνθρωπος, όπως είναι ο Θανάσης ο Μπούρας, να πουλάει μερίδες γουρνοπούλας με τιμή 11 ευρώ;

● Αν ζητάς 11 ευρώ, οι περισσότεροι θα σου δίνουν εικοσάρικα. Πώς να βρεις τόσα ψιλά για να δίνεις ρέστα εννιά ευρώ στον καθέναν; Θα έπρεπε να δουλέψει κάνα τρίμηνο εισπράκτορας στα ΚΤΕΛ για να βρεις τόσο κέρμα.

π

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 19012023,iremologio pebtis 19012023