Βραζιλία: Η πρώτη κυρία βούτηξε με τα ρούχα σε λίμνη για τον σκύλο της

Βραζιλία: Η πρώτη κυρία βούτηξε με τα ρούχα σε λίμνη για τον σκύλο της09.05.2018Παράξενα

Τα φιλόζωα αισθήματά της απέδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά η πρώτη κυρία της Βραζιλίας Μαρτσέλα Τεμέρ (φωτό), η οποία, χωρίς να διστάσει στιγμή, βούτηξε με τα ρούχα σε λίμνη προκειμένου να σώσει τον σκύλο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Τεμέρ βρήκε τον ράτσας Τζακ Ράσελ σκύλο της -ονόματι Πίκολι- να προσπαθεί μάταια να κολυμπήσει στη λίμνη που βρίσκεται στους χώρους του προεδρικού μεγάρου στην Μπραζίλια και, βλέποντάς τον να δυσκολεύεται να βγει στην ακτή, βούτηξε για να τον βγάλει.

Σύμφωνα

με το BBC, η πρώτη κυρία ζήτησε αρχικά από έναν άνδρα της προσωπικής ασφάλειάς της να σώσει τον σκύλο, όμως αυτός αρνήθηκε.

Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί ότι ο φρουρός απολύθηκε για την απείθειά του! Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μικέλ Τεμέρ και η οικογένειά του διατηρούν δύο σκύλους: τον Πίκολι και ένα γκόλντεν ριτρίβερ, τον Θορ.

Η Τεμέρ, πάντως, δεν εισέπραξε συγχαρητήρια για τη θαρραλέα πράξη της, αφού η βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση προστασίας των ζώων RSPCA με αφορμή το περιστατικό κάλεσε τους πολίτες να μη θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να σώσουν ένα ζώο.

Keywords
Τυχαία Θέματα