Ανδρουλάκης: Είμαι ανοιχτός να επιστρέψουν άνθρωποι στο ΠΑΣΟΚ, όχι όμως όσοι το πλήγωσαν

16:31 18/9/2024 - Πηγή: Dimosio

 Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24 έκανε αναφορά στους “Παλιούς του ΠΑΣΟ” τονίζοντας ότι: «Έχουμε μεγάλο στόχο, να γίνουμε κυβέρνηση για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Δεν έχω στόχο να γίνουμε κυβέρνηση για να πάρουν υπουργικούς θώκους κάποιοι παλιοί βαρόνοι του ΠΑΣΟΚ ή κάποιοι σεσημασμένοι που αλλάζουν τα κόμματα όπως τα πουκάμισα. Εγώ υπηρετώ το λαό και την πατρίδα»

Σημειώνοντας

πως στη δημοκρατική παράταξη δεν θα συμμετέχουν αυτοί που την πλήγωσαν, την έφεραν στα όρια της πολιτικής της επιβίωσης και είναι οι χρυσοί χορηγοί του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αυτοί που έκαναν ζημιά και στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, οι άλλοι που ήταν μεταξύ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ ή κάποιοι σεσημασμένοι που όλες τους οι αποφάσεις δεν είναι με κριτήριο την πατρίδα, την ιδεολογία, αλλά είναι με κριτήριο την καρέκλα», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε ότι πρέπει οι συνυποψήφιοί του να δεσμευτούν ότι θα βάλουν υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις εσωκομματικές εκλογές.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρουλάκης, Είμαι, ΠΑΣΟΚ,androulakis, eimai, pasok