Ανδρουλάκης: Ιστορικός ρόλος του ΠΑΣΟΚ είναι να αντιμετωπίσει τη ΝΔ και όχι μόνο να τη νικήσει

13:28 4/9/2024 - Πηγή: Dimosio

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας σε εκπομπή του OPEN υπογράμμισε τον ιστορικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ στην πορεία της χώρας αλλά και την στρατηγική που ο ίδιος ως πρόεδρος έχει χαράξει «με λίγα λόγια πολλές πράξεις», όπως τόνισε.

«Ιστορικός ρόλος του ΠΑΣΟΚ είναι να είναι η δύναμη, η οποία θα μπορεί στο άμεσο μέλλον να αντιμετωπίσει τη Νέα Δημοκρατία

και όχι μόνο να τη νικήσει, αλλά μέσα από την αξιοπιστία, το πολιτικό ήθος και τη σοβαρότητα να αλλάξει τον τόπο. Έχω χαράξει μία στρατηγική με λίγα λόγια, πολλές πράξεις, πολιτικό ήθος, αυτονομία από τα συμφέροντα και τη διαπλοκή» υπογράμμισε αναφερόμενος στο πολιτικό στίγμα του ο πρόεδρος του κόμματος, Ν.Ανδρουλάκης.

«Δεν πίστεψα ούτε στιγμή ότι πρέπει να κλείσει η ιστορία που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Το πάλεψα πολύ, όταν κάποιοι έτρεχαν να διαπραγματευτούν τα πολιτικά τους σαρκία με άλλα κόμματα. Και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί εκπροσωπώ μια γενιά, που δεν ήμασταν ούτε υπουργοί, ούτε μεγαλοπαράγοντες ,ούτε οι γνωστοί βαρόνοι του ΠΑΣΟΚ», επισήμανε σ΄ άλλο σημείο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι το κάθε κόμμα πρέπει να βρει μόνο του την περπατησιά του. «Δεν μ’ αρέσουν οι παράλληλες-αν θέλετε-προσπάθειες, ούτε τα σενάρια πίσω, στο παρασκήνιο» σχολίασε.

Διατύπωσε αρνητικό απολογισμό της κυβέρνησης, όπως αδυναμία κάλυψης ιατρικών αναγκών, τη μετάβαση από συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε αορίστου , τη διάθεση πάνω από το 40% του εισοδήματος των Ελλήνων για ενοίκιο και στέγαση, τον κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού και το χάσμα απασχόλησης μεταξύ γυναικών και ανδρών και υψηλότερη ανεργία γυναικών σε όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρουλάκης, Ιστορικός, ΠΑΣΟΚ,androulakis, istorikos, pasok