Euroseas: Τριετής συμφωνία ναύλωσης του Synergy Busan με αυξημένο ναύλο

Η εισηγμένη στον Nasdaq ελληνική πλοιοκτήτρια Euroseas έκλεισε τριετή συμφωνία για τη ναύλωση του Synergy Busan χωρητικότητας 4.250 teu με 35.500 δολάρια την ημέρα.

Η εταιρεία υπό την ηγεσία του Αριστείδη Πίττα, δήλωσε ότι το πλοίο κατασκευής 2009, το οποίο σήμερα κερδίζει 25.000 δολάρια την ημέρα, θα ξεκινήσει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 36-38 μηνών στις αρχές Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Ο διευθύνων

σύμβουλος, κ. Πίττας δήλωσε ότι το τελευταίο ναυλοσύμφωνο, το οποίο ήρθε με ισχυρή αύξηση σε σύγκριση με το προηγούμενο, αποδεικνύει ότι «η δραστηριότητα αρχίζει να ανακάμπτει και πάλι και οι όροι της αγοράς ναύλωσης παραμένουν σε υγιή και σταθερά επίπεδα».

Όπως είπε, δείχνει, επίσης, ότι η επενδυτική απόφαση της εταιρείας να μετασκευάσει το πλοίο με συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας, που εγκαταστάθηκαν πέρυσι, «εκτιμάται από την αγορά και αποδίδει».

Η ναύλωση αναμένεται να συνεισφέρει περισσότερα από 29 εκατ. δολάρια EBITDA για την 36μηνη περίοδο και να αυξήσει την τους ναύλους του 2024 σε ποσοστό περίπου 95% και του 2025 σε περίπου 50%.

#Euroseas #ΣΥΜΒΑΣΗ #ναύλωση #SYNERGY_BUSAN
Keywords
Αναζητήσεις
euroseas-trietis-symfonia-navlosis-tou-synergy-busan-me-afximeno-navlo.htm
Τυχαία Θέματα