Κατσαφάδος: Έχουμε καταλήξει στα αίτια θανάτου του Όλιβερ-Σύντομα νέες ανακοινώσεις

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος αναφερόμενος στην υπόθεση του βίαιου θανάτου του Όλιβερ επεσήμανε ότι σύντομα -ακόμη και αύριο- η κοινωνία να αναμένει πληροφορίες γύρω απο αυτήν την υπόθεση. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι έρευνες στην Αράχωβα συνεχίζονται κανονικά, καθώς ανώτατοι αξιωματικοί της Ασφάλειας και του Εγκληματολογικού, έχουν πάρει μαρτυρικές καταθέσεις από όλους τους περίοικους και έχουν εξετάσει βιντεοληπτικό υλικό.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ

επεσήμανε ότι «εξετάζονται τα πάντα ενδελεχώς και έχουμε καταλήξει στο ποια είναι η αιτία όπου έχασε τη ζωή του ο συγκεκριμένος σκύλος. Οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας πολύ σύντομα θα κάνουν ανακοίνωση».

«Ίσως να υπάρξει ανατροπή στις αρχικές πληροφορίες για κακοποίηση από άνθρωπο», αναφέρει ο ίδιος.

Θα «καθαρίσει» το όνομα της Αράχωβας

Ο κ.Κατσαφάδος θεωρεί πως όταν οι έρευνες λάβουν τέλος και υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις ότι η «φήμη» της Αράχωβας θα αποκατασταθεί.

Να σημειωθεί ότι, η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα που έχει την εποπτεία των εισαγγελικών αρχών για την προστασία των ζώων, είχε ζητήσει στις 4 Δεκεμβρίου την κατεπείγουσα έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη και την απόδοση ποινικών ευθυνών.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός απευθύνθηκε στην Εισαγγελία Λειβαδιάς, όπου υπάγεται η Αράχωβα, προκειμένου να την ενημερώσει άμεσα για την εξέλιξη και τα αποτελέσματα της έρευνας.

#Κατσαφάδος #ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ_ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ_ΤΟΥ_ΠΟΛΙΤΗ #ΟΛΙΒΕΡ #Αράχωβα #ΑΙΤΙΑ_ΘΑΝΑΤΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα