Τραμπ: Συμφώνησε για debate με την Χάρις στις 4 Σεπτεμβρίου

10:54 3/8/2024 - Πηγή: Reporter

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησε με το δίκτυο Fox News για debate με τη Δημοκρατική Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις στις 4 Σεπτεμβρίου, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Truth Social αργά την Παρασκευή (2/8).

«Οι

κανόνες θα είναι παρόμοιοι με τους κανόνες της συζήτησής μου με τον Κοιμισμένο Τζο (Sleepy Joe), ο οποίος είχε φρικτή αντιμετώπιση από το κόμμα του, αλλά με γεμάτο ακροατήριο», είπε ο Τραμπ, αναφερόμενος στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έκτοτε απέσυρε την υποψηφιότητά του για επανεκλογή.

Η ανάρτηση αφαιρέθηκε για λίγα λεπτά προτού αναδημοσιευτεί, με τον Τραμπ να διαγράφει την πρότασή του για μια «μεγάλη» συγκέντρωση τύπου «Town Hall» (σ.σ. εκδήλωση με κοινό που θέτει ερωτήσεις) την ίδια ημερομηνία, εάν η Χάρις «δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να συζητήσει».

Η Χάρις είχε απαντήσει τον περασμένο μήνα ότι ήταν «έτοιμη» αφού το Fox News πρότεινε προεδρικό debate μεταξύ των δύο υποψηφίων στις 17 Σεπτεμβρίου.

Αφού ο Μπάιντεν αποχώρησε από την κούρσα στις 21 Ιουλίου και στήριξε τη Χάρις, ο Τραμπ είπε ότι δεν θα συζητούσε μαζί της επειδή δεν ήταν η επίσημη υποψήφια.

Ως απόδειξη της έλλειψης υποστήριξής της, πρόσθεσε ότι ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεν την έχει ακόμη υποστηρίξει. Αλλά ο Ομπάμα το έκανε μια μέρα αργότερα, και την Παρασκευή, εξασφάλισε τις ψήφους των αντιπροσώπων που απαιτούνταν για να κερδίσει την υποψηφιότητα των Δημοκρατικών.

#Τραμπ #Χάρις #Debate #ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΗΠΑ
Keywords
Αναζητήσεις
trab-symfonise-gia-debate-me-tin-charis-stis-4-septemvriou.htm
Τυχαία Θέματα