Δεύτερη ευκαιρία για τα αδέσποτα – Ημέρα υιοθεσίας στο Άλσος Κηφισιάς

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου το πρωί η Libeto.gr και η αντιδημαρχία Φιλοζωίας του Δήμου Κηφισιάς, σε συνεργασία με τη Zenich, διοργανώνουν μια ξεχωριστή ημέρα υιοθεσίας για τα αδέσποτα του Δήμου. Από τις 11:00 και μέχρι τις 14:00 οι διοργανωτές θα βρίσκονται στο Άλσος της Κηφισιάς (έναντι σταθμού ΗΣΑΠ, στην είσοδο από Λ. Κηφισιάς.

«Σας περιμένουμε να γνωρίσετε υπέροχα αδέσποτα πλάσματα και να ξεχειλίσει το Άλσος από συναισθήματα αγάπης και χαράς. Θα είναι μια ημέρα υιοθεσίας, αλλά και μία γιορτή με παιχνίδια για όλες τις ηλικίες

και δώρα για τους νικητές, αλλά και για όσους θα συμμετέχουν στα παιχνίδια. Με κάθε υιοθεσία οι χορηγοί μας θα προσφέρουν δώρα τροφές, παιχνίδια και αξεσουάρ σκύλου. Θα γνωρίσετε όλα τα αδέσποτα ένα ένα ξεχωριστά, θα μιλήσουμε για την προσωπικότητά τους και θα προτείνουμε σε ποιο οικογενειακό προφίλ ταιριάζουν. Θα δώσουμε tips για τις πρώτες μέρες υιοθεσίας, για την καλύτερη  επικοινωνία μας μαζί τους και  οι εκπαιδευτές μας θα απαντήσουν σε όποια απορία και θα προτείνουν λύσεις» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, για να προσθέσει:

«Πρωταγωνιστές την ημέρα αυτή είναι τα αδέσποτα σκυλάκια που έχουν ανάγκη από την ανθρώπινη επαφή και ένα κανονικό σπίτι.  Μπορούμε όλοι να κάνουμε προσπάθεια να βρουν μια οικογένεια και να γλυτώσουν από τη ζωή σε ένα κλουβί. Ευχαριστούμε θερμά το “Ολοι μαζί μπορούμε” για την υποστήριξη και τους χορηγούς μας Sparky Spark Designs, XimosPrint, Clever Pet, The lucky Pets, LOVEBOOM. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους εθελοντές που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια  αυτή, άλλωστε αυτοί είναι και η ψυχή κάθε εθελοντικής δράσης. Τα αδέσποτα ζώα, η ευζωία και η προστασία τους, είναι υπόθεση όλων μας».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της Φιλοζωικής Εθελοντικής Δράσης Κοινωνικής Ωφέλειας  «Αδέσποτα Δεύτερη Ευκαιρία» της LiBe To ΚοινΣΕπ. 

The post Δεύτερη ευκαιρία για τα αδέσποτα – Ημέρα υιοθεσίας στο Άλσος Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεύτερη, – Ημέρα, Άλσος Κηφισιάς,defteri, – imera, alsos kifisias