Στα χέρια της αστυνομίας 61χρονος που «έγδυνε» αυτοκίνητα στον Παπάγο

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Τρίτης 22 Οκτωβρίου 2024, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 61χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, ενώ αναζητείται και έτερος συνεργός.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού εντόπισαν τον 61χρονο στην περιοχή του Παπάγου να περιεργάζεται το εσωτερικό οχήματος, με τη χρήση φακού, ενώ στη θέα των αστυνομικών απέρριψε κατσαβίδι

που είχε στην κατοχή του.

Από την προανακριτική έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος πλησίαζε τα αυτοκίνητα – στόχους του, που ήταν σταθμευμένα σε οδούς με χαμηλό φωτισμό πλησίον καταστημάτων, και με τη χρήση φακού έλεγχε το εσωτερικό των οχημάτων για να εντοπίσει αντικείμενα αξίας. Σε περίπτωση εντοπισμού αντικειμένων, προέβαινε σε θραύση των φινιστρινιών των οχημάτων με τη χρήση κατσαβιδιού και αφαιρούσε τα αντικείμενα από το εσωτερικό των οχημάτων.

Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού εξιχνιάστηκαν επιπλέον τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

The post Στα χέρια της αστυνομίας 61χρονος που «έγδυνε» αυτοκίνητα στον Παπάγο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
61χρονος, Παπάγο,61chronos, papago