2 ζώδια που είναι πιο πιθανό να κάνουν σχέση με ναρκισσιστές

12:40 18/10/2024 - Πηγή: Bovary

Υπάρχουν κάποια ζώδια που μπορεί πιο εύκολα να «εξαπατηθούν» από κάποιον νάρκισσο, να τον ερωτευτούν και να «παγιδευτούν» σε μια σχέση μαζί τους.

Όπωςδιαβάζουμε στοPure Wow,η ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότηταςεπηρεάζει λιγότερο από το 1% του πληθυσμού,αλλά με κάποιο τρόπο, φαίνεται ότι όλοιέχουν έναν ναρκισσιστή στη ζωή τους.

Αν και πολλοί από αυτούς τους λεγόμενους ναρκισσιστές δεν έχουν μια πλήρη διαγνωσμένη διαταραχή προσωπικότητας, έχουν σίγουρα κάποια ναρκισσιστικά χαρακτηριστικά.

Αυτός ο συνδυασμός εμμονής με τον εαυτό τους και ανασφάλειας, δημιουργεί ενεργειακά βαμπίρ που μπορούν πραγματικά να «ρουφήξουν» τη ζωή από όποιον τολμά να τους πλησιάσει.

Υπάρχουνμερικοί από εμάς που είναι δυστυχώς πιοπιθανό να προσελκύσουν ναρκισιστέςκαι, τα ζώδια παίζουν και εδώ καθοριστικόρόλο.

Υπάρχουνδύο ζώδια που είναι πιο πιθανό ναερωτευτούν και να «κολλήσουν» σε μιασχέση με ένα έναν νάρκισσο, λόγω τηςαγαθής τους πρόσθεσης και της καλήςτους καρδιάς.

Ολόγος για τον Ιχθύ και τον Λέων

Ιχθείς

Φυσικά, οι παθιασμένοι Ιχθείς είναι το ζώδιο που είναι ίσως το πιο πιθανό να προσελκύσει ναρκισσιστές. Το μεταβλητό ζώδιο του νερού είναι συμπονετικό και τείνουν να έχουν το ένα πόδι στην πραγματικότητα και το άλλο πόδι στον κόσμο των ονείρων.

Οι ναρκισσιστές έχουν εμμονή με τον εαυτό τους, αλλά πληγώνουν βαθιά τους ανθρώπους με πολλές ανασφάλειες.

Οι Ιχθείς μπορεί να παγιδευτούν προσπαθώντας να παρηγορήσουν ή ακόμα και να σώσουν τον ναρκισσιστή από τον εαυτό του. Λόγω της ευαίσθητης, υδάτινης φύσης τους, οι Ιχθείς αναλώνονται επίσης εύκολα στο δράμα των άλλων ανθρώπων και οι ναρκισσιστές παρέχουν μια ατελείωτη «θάλασσα» δυσκολιών για τους Ιχθείς να κολυμπήσουν.

Λέων

Αν και μερικοί από εσάς που διαβάζετε αυτό μπορεί να σκέφτεστε: «Περιμένετε, νόμιζα ότι οι Λέοντες ήταν αυτοί που είχαν εμμονή με τον εαυτό τους;».

Αυτή η άποψη προέρχεται από μια βαθιά παρανόηση των πραγματικών χαρακτηριστικών του Λέοντα. Ο Λέων κυβερνάται από τον ήλιο που σημαίνει ότι, ναι, καταλαμβάνουν πολύ χώρο, αλλά έχουν επίσης τόσο πολύ φως και αγάπη να δώσουν. Ναι, παρά τη δημοφιλή πεποίθηση, οι Λέοντες είναι γενναιόδωροι, μερικές φορές σε λάθος άτομα, και μπορούν εύκολα να παγιδευτούν προσπαθώντας να σώσουν έναν νάρκισσο.

Οι ναρκισσιστές είναι γνωστοί για την έναρξη κάθε σχέσης με έναν τόνο κολακείας, και πώς θα μπορούσε ο Λέων να αντισταθεί σε αυτό; Αλλά μόλις ξυπνήσουν από τον βομβαρδισμό αγάπης, είναι δύσκολο για το σταθερό ζώδιο της φωτιάς να φύγει. Οι Λέοντες είναι πιστοί, οπότε ακόμα και όταν καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά μπορεί να παραμείνουν ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα