3 μίντι φορέματα από τα Mango που θα φοράτε από το πρωί έως το βράδυ

11:10 16/10/2024 - Πηγή: Bovary

Τα φορέματα ποτέ δεν μοιάζουν λίγα ή περιττά σε μία γκαρνταρόμπα. Κάθε φόρεμα έχει το δικό του στιλ, φοριέται με διαφορετικούς τρόπους και δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα στο ντύσιμο -άλλοτε πιο ρομαντικό, άλλοτε πιο σέξι, rock ή glam.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τρία φορέματα από τη συλλογή των Mango που θα κάνουν το φθινοπωρινό σας ντύσιμο να δείχνει πολύ chic. Είναι άνετα και κομψά για τις εμφανίσεις σας από το πρωί στο γραφείο μέχρι και βραδινή έξοδο.

Τρία φορέματα από τη συλλογή των Mango

Ακολουθώντας τις εποχιακές τάσεις ώστε να βρείτε

το ιδανικό σύνολο για το γραφείο, το δείπνο ή ως καλεσμένη σε γάμο, ανακαλύψαμε τρία ευέλικτα φορέματα από τα Mango που ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις.

Animal print

Το animal print είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, αφού κυριαρχεί στα στις συλλογές των brands, στα social media και στο street style. Αυτό το αμάνικο, animal print φόρεμα σε χακί πράσινο και μαύρο τόνους θα σου λύσει το πρόβλημα για κάθε εμφάνιση. Φοριέται πολύ εύκολα με μαύρο ζιβάγκο για το γραφείο ή με μαύρα πέδιλα και πλεκτό σάλι για καλεσμένη σε γάμο.

Βρείτε εδώ.

Μαύρο φόρεμα

Το μαύρο φόρεμα κάνει την εμφάνιση πιο κομψή και ταιριάζει σε όλες. Αυτό το φόρεμα από τα Mango είναι ιδανικό για να φορεθεί στη μέση της σεζόν με μπαλαρίνες και ένα τζιν μπουφάν. Διαφορετικά με ένα μακρύ καμηλό παλτό με καουμπόικες μπότες για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Βρείτε εδώ.

Σεμιζιέ φόρεμα

Αυτό το εμπριμέ φόρεμα σε μπεζ και κόκκινους τόνους συνδυάζει δίνει χρώμα στις συννεφιασμένες μέρες του φθινοπώρου. Εκτός από πολύ άνετο, το δέσιμο στη μέση το κάνει να φαίνεται υπέροχο. Επίσης, ανάλογα με τα αξεσουάρ μπορείτε να το φοράτε καθημερινά με μαύρα μποτάκια ή με γόβες για βραδινές εμφανίσεις.

Βρείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα