4 μποτάκια από Marks & Spencer για τον χειμώνα: Ανακαλύψτε το ιδανικό στιλ για εσάς

09:39 27/10/2024 - Πηγή: Bovary

Σε μια online έρευνα στα Marks & Spencer ξεχωρίσαμε τέσσερα μποτάκια, σε διαφορετικό στιλ μεταξύ τους, ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Τα μποτάκια ποτελούν ένα must have παπούτσι που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, με τα fashion girls να τα προτιμούν σε κάθε περίσταση, από την πιο casual στην πιο επίσημη.

Μπορεί να αλλάζουν στιλ και οι τάσεις να διαφέρουν από χρονιά σε χρονιά, να προσαρμόζονται στα νέα

trends και να λανσάρονται κάθε σεζόν και νέα σχέδια, τα μποτάκια, όμως, συνεχίζουν να αποτελούν ένα διαχρονικό κομμάτι που πάει σχεδόν με όλα τα ντυσίματα. Από το πιο απλό και καθημερινό μέχρι το πιο επίσημο και βραδινό -σε κάθε ηλικία και σε κάθε γούστο.

Αποτελούν must-have για την γκαρνταρόμπα κάθε fashionistas και είναι ό,τι πρέπει για τις day to night εμφανίσεις σας.

Ένα ζευγάρι κομψά ankle boots θα αποτελέσει βάση της γκαρνταρόμπας σας για όλο τον χειμώνα. Κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα έχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια που συνδυάζονται με όλα και φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ.

Σε μια online έρευνα στη συλλογή Marks & Spencer ξεχωρίσαμε τέσσερα στιλάτα και άνετα μποτάκια, σε διαφορετικό στιλ μεταξύ τους, ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο ντύσιμό σας.

Θα τα φορέσετε με υφασμάτινα παντελόνι, λευκό πουκάμισο και γιλέκο κοστουμιού ή αμάνικο πλεκτό, με τζιν και blazer αλλά και το αγαπημένο σας πλεκτό φόρεμα.

Δείτε τα 4 μποτάκια από τα Marks & Spencer:

Δερμάτινα ankle boots με τετράγωνη μύτη σε σκούρο δαμασκηνί/ Δείτε εδώ

Μπεζ σουέτ chelsea μποτάκια με τρακτερωτή σόλα/ Δείτε εδώ

Δερμάτινα μυτερά ankle boots με μεσαίο τακούνι/ Δείτε εδώ

Δερμάτινα καουμπόικα ankle boots με τετράγωνο τακούνι

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα