Xiaomi MΙΧ Flip: Ζήστε στην πιο aesthetic πλευρά της ζωής, με premium design & παντοδύναμο φακό

10:36 24/10/2024 - Πηγή: Bovary

Μπορεί ένα κινητό να αψηφήσει τα δεδομένα της τεχνολογίας και να εισάγει τον κόσμο των smartphones σε μία νέα εποχή καινοτομίας και μοναδικότητας; Κι όμως μπορεί, ειδικά όταν μιλάμε για την ξεχωριστή περίπτωση του αναδιπλούμενου Xiaomi MIX Flip! Με super premium χαρακτηριστικά και ultra stylish χαρακτήρα το νέο μέλος στην hyper tech οικογένεια έρχεται

να κάνει την καθημερινότητά σας ακόμη πιο κομψή και φυσικά πιο ευέλικτη από ποτέ!

It’s Fliptastic

To γοητευτικό και τόσο τολμηρό Xiaomi MIX Flip αποδεικνύεται πραγματικά το πιο smart απόκτημα της τελευταίας περιόδου, καθώς μας συστήνεται με βελτιωμένο σήμα για ακόμη καλύτερη ποιότητα κλήσεων. Διαθέτει υπέροχες λεπτομέρειες από όποια γωνιά κι αν το δείτε, χαρακτηρίζεται από ένα αξιολάτρευτο φινίρισμα και design που συναρπάζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Η 4,01" πλήρως ρευστή εξωτερική οθόνη του,η οποία προστατεύεται από το Xiaomi Shield Glass, χαρίζει μια πρωτόγωρη εμπερία, ενώ η ευέλικτη απεικόνιση multi-angle αναβαθμίζει κάθε φωτογραφικό ενσταντανέ. Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η εσωτερική του οθόνη, που μάλιστα είναι τελειοποιημένη τεχνολογικά για να μην κουράζει τα μάτια.

Μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του Xiaomi MIX Flip αποτελεί ο φακός Summilux της Leica, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να απαθανατίσετε το καθημερινό σας look, ως άλλοι inflyencers, καθώς και την απόλυτα aesthetic πλευρά της ημέρας. Αυτό το smartphone, άλλωστε, δεν γνωρίζει στεγανά, διαθέτοντας απεριόριστες δυνατότητες με το Advanced AI.

Ultra chic & παντοδύναμο

Μιλήσαμε είδη για την πρωτόγνωρη εμπειρία εξωτερικής οθόνης, με την οποία είναι προικισμένο το Xiaomi MIX Flip. Αυτή υποστηρίζει πάνω από 100 δημοφιλείς εφαρμογές και λειτουργεί ως η κύρια οθόνη ενός smartphone που κατέχει ένα απίστευτο ρεκόρ: αντέχει σε 500.000 αναδιπλώσεις χωρίς να παραμορφώνεται, χάρη και στο πλαίσιο αλουμινίου υψηλής αντοχής που διαθέτει. Μικρό και ελαφρύ χωράει άνετα στην τσάντα σας, ενώ χάρη στον Επεξεργαστής Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform: Γρήγορο και αποδοτικό, με μπαταρία Xiaomi Surge 4780 mAh (typ.)- 67W HyperCharge, που κρατάει όλη μέρα!

Σίγουρα το νέο Xiaomi MIX Flip ανήκει στα must have της νέας σεζόν, ενώ γίνεται και το απόλυτο tend-setter για super αναβαθμισμένες φωτογραφικές προκλήσεις.


Είναι διαθέσιμο σε όλα τα σημείο πώλησης του επίσημου δικτύου συνεργατών Xiaomi και έρχεται με δωρεάν μία αντικατάσταση οθόνης, πρόσβαση στο YouTube Premium για 3 μήνες, χώρο αποθήκευσης 100 GB στο cloud του Google One για 6 μήνες, καθώς και αποκελιστική εξυπηρέτηση πελατών για 24 μήνες. Εσείς θα το χάσετε;

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα