Επιχειρηματική αποστολή με μεγάλη σημασία τον Σεπτέμβριο στη Λατινική Αμερική

Επιχειρηματική Αποστολή σε 5 πόλεις της Λατινικής Αμερικής διοργανώνουντο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τοΕπιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής. Στόχος της Αποστολής είναιη αναζήτηση ευκαιριών σε μία μεγάλη γεωγραφική περιοχή όπου υπάρχει έδαφος γιαμεγαλύτερη ελληνική επιχειρηματική παρουσία.

Στην Αποστολή, η οποία θα επισκεφθεί διαδοχικά το Σάο Πάολο στις 19-20/9, τη ΣάνταΚρουζ (Βολιβία) στις 21-22/9, το Μπουένος Άιρες στις 23-24/9, το Σαντιάγκοστις 25-26/9 και την Πόλη του Παναμά στις 27/9, θα μετέχει περιορισμένος

αριθμός εταιρειών, απότους κλάδους τροφίμων-ποτών (με έμφαση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, βιολογικά,gourmet, κλπ.), φαρμακευτικών-καλλυντικών, δομικών υλικών, κατασκευαστικώνέργων, αλλά και από άλλους τομείς ανάλογα με το ενδιαφέρον που παρουσιάζει κάθεπεριοχή.

Με την υποστήριξη των Γραφείων ΟΕΥ της Ελληνικής Πρεσβείας στο ΣάοΠάολο και το Μπουένος Άιρες, του Ελληνο-Χιλιανού Επιμελητηρίου και τοπικώνΕπιχειρηματικών Φορέων και Επιμελητηρίων στη Βολιβία, στη Χιλή και στον Παναμάθα οργανωθούν σε κάθε χώρα στοχευμένες συναντήσεις Β2Β με τοπικές εταιρείεςεισαγωγής, διανομής, αντιπροσώπευσης κλπ., με σκοπό κυρίως τις εξαγωγικέςσυμφωνίες αλλά και ενδεχομένως άλλες συμπράξεις, ανάληψη έργων, μεταφοράτεχνογνωσίας κλπ. Παράλληλα, μπορούν να αξιοποιηθούν οι υπηρεσίες δικτύωσης πουπροσφέρουν τα τοπικά διμερή Γερμανικών Επιμελητηρίων και η πρόσβαση προς ταμέλη τους.

Όπως επισημαίνεταιστη σχετική πρόσκληση προς επιχειρηματίες, για πρώτη φορά περιλαμβάνεταιεπίσκεψη στη Βολιβία, μία χώρα με αξιόλογο ρυθμό ανάπτυξης (4% περίπου), όπουοι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν τη σημαντική Έκθεση καταναλωτικών προϊόντωνExpocruz και θα έχουν τη δυνατότητα για πολλές επαφές και συζητήσεις μεδυνητικούς εταίρους από όλη τη Λατινική Αμερική, όπως επίσης και στον Παναμά,όπου υπάρχουν δυνατότητες για επιχειρηματικές συνεργασίες.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της Αποστολής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής (εδώ) στo y.patsiavos@ahk.com.gr, το συντομότερο δυνατό και το αργότερο μέχρι 10 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες, αρμόδιος είναι ο Γιάννης Πατσιαβός, Senior Manager του Ελληνο-Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου & Διευθυντής του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής: y.patsiavos@ahk.com.gr και τηλ. 2106419026, 6945234747.

Keywords
Τυχαία Θέματα