«Δεν μπορεί να κάνουμε εξοπλισμούς με τη λογική σούπερ-μάρκετ»-Υποναύαρχος ε.α Β.Πολίτης

Ο Υποναύαρχος ε.α Βασίλης Πολίτης έχει πετάξει πάνω από κάθε νησί, νησίδα και βράχο του Αιγαίου με τα ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού…Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα γιατί τα 19.635 νησιά, νησίδες και βραχονησίδες που έχει η Ελλάδα είναι πράγματι «αεροπλανοφόρα» που δεν χρειάζονται μόνο όπλα, αλλά πρώτα απ ΄  όλα ανθρώπους!

Ο κ.Πολίτης μιλά για την επικίνδυνη εγκατάλειψη των νησιών. «Εμείς έχουμε εγκαταλείψει τα νησιά μας», τονίζει ο κ.Πολίτης και αναφέρει συγκεκριμένα γεγονότα που το επιβεβαιώνουν.

«Ας

μη μιλάμε μόνο για F-35 και για φρεγάτες Belharra», λέει ο κ.Πολίτης υπενθυμίζοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα των Τούρκων στο Αιγαίο. Δραστηριότητα που αναπτύσσεται ανενόχλητα από την Ελλάδα.

Σχολιάζει το γεγονός ότι οι Τούρκοι έκαναν έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο, επισημαίνοντας τον συστηματικό τρόπο με τον οποίο κινείται η Άγκυρα σε διεθνείς οργανισμούς, την ώρα που εμείς τα αφήνουμε όλα στον αέρα.

Ο κ.Πολίτης μιλά για την υπόθεση της πώλησης και του εκσυγχρονισμού τουρκικών F-16 από τις ΗΠΑ καθώς έχει επαφές με την ελληνοαμερικανική κοινότητα στις ΗΠΑ. «Χρειάζεται προσοχή», είναι η άποψη του.

Υποστηρίζει ότι η Ελλάδα πληρώνει ήδη τίμημα για την επιλογή να καταστρέψει τις σχέσεις της με την Ρωσία.

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα τα όσα λέει για τους εξοπλισμούς που γίνονται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα. Έχοντας περάσει και από τα αρματαγωγά ο κ.Πολίτης σχολιάζει και το θέμα που έχει προκύψει με τα μεταχειρισμένα αμφίβια οχήματα που είναι «υπέρβαρα» για τους καταπέλτες των αρματαγωγών. 

Επικεντρώνει την ανάλυση του στο Πολεμικό Ναυτικό, όχι τυχαία και λέει ότι δεν είναι δυνατόν να έχει φθάσει η Ελληνική Αστυνομία ,μαζί με τους Ειδικούς Φρουρούς στους 65 έως 70.000 κόσμο και να μην έχουμε κόσμο στο ΠΝ και στο Πολεμικό Ναυτικό»!

«Δεν μπορεί να κάνουμε εξοπλισμούς με τη λογική που κάνουμε ψώνια στο σούπερ μάρκετ», λέει ο κ.Πολίτης.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post «Δεν μπορεί να κάνουμε εξοπλισμούς με τη λογική σούπερ-μάρκετ»-Υποναύαρχος ε.α Β.Πολίτης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα