ΑΕΚ: Μετά τον Σάντος, τι;

Η Πορτογαλία πάει Κατάρ, το ίδιο και ο Φερνάντο Σάντος που όπως δήλωσε θέλει να πανηγυρίσει έναν ακόμα τίτλο με την Εθνική της πατρίδας του. Απόλυτα φυσιολογικό για έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια για να οδηγήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η επιθυμία της ΑΕΚ ήταν να συνεργαστεί ξανά με τον Φερνάντο Σάντος, στο πρόσωπο του οποίου έβλεπαν τον άνθρωπο που θα καθοδηγούσε την Ένωση στην “Αγιά Σοφιά“. Κάτι τέτοιο δεν θα

γίνει και οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων” που περίμεναν πως θα συνεργάζονταν με τον Πορτογάλο θα πρέπει να κοιτάξουν για άλλες… πολιτείες.

Ποιες θα είναι αυτές μη ρωτάτε… Νομίζω πως ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν, αν και εύχομαι να διαψευστώ και να έχει γίνει η σχετική προεργασία και σύντομα να ανακοινωθεί ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά“.

Ιδανικά θα έπρεπε μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο η Ένωση να έχει συμφωνήσει και να έχει παρουσιάσει τον νέο της προπονητή. Η επιλογή Βλάνταν Μιλόγεβιτς που ήταν επιλογή τελευταίας στιγμής όπως αποδείχθηκε δεν βγήκε, το ίδιο και το εγχείρημα με τον Αργύρη Γιαννίκη που δεν… τράβηξε.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα έπρεπε να έχουν μάθει από τα λάθη τους και η επόμενη επιλογή προπονητή να γίνει με κριτήρια που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του κλαμπ και φυσικά στα στοιχεία που έχει ήδη το ρόστερ, αλλιώς θα μιλάμε για νέο… ξήλωμα το προσεχές καλοκαίρι.

Θα πρέπει ο νέος προπονητής, όποιος και αν είναι αυτός, να “χτίσει” πάνω στο υπάρχον ρόστερ με τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις φυσικά. Αλίμονο αν έρθει ένας προπονητής και δεν χρειαστεί παίκτες–κλειδιά για να εξυπηρετήσουν το πλάνο του.

Το επόμενο διάστημα θα δούμε πολλά ονόματα προπονητών να συνδυάζονται με τον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά το θέμα είναι πόσα απ’ αυτά θα έχουν απασχολήσει πραγματικά τους ανθρώπους του κλαμπ που όπως φαίνεται και με τα τωρινά δεδομένα θα συνεχίσουν να υπάρχουν και στην επόμενη ημέρα του συλλόγου. Για την ώρα τουλάχιστον γιατί αυτά αλλάζουν σε κάθε αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα