Άρης-Χάιντουκ: Οι 11άδες του φιλικού

Δεύτερος φιλικός αγώνας του Άρη επί αυστριακού εδάφους στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας, με αντίπαλο την κροατική Χάιντουκ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικά τηλεοπτικά από το Novasports1HD.

Σ’ ότι αφορά τις επιλογές του Άκη Μάντζιου, στο 4-2-3-1, τερματοφύλακας είναι ο Σιαμπάνης, δεξιός μπακ ο Σάκιτς, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Ασλανίδης με τον Δεληζήση, αριστερός μπακ ο Γκάνεα. Δίδυμο αμυντικών μέσων ο Ματίγια με τον Ματέο Γκαρσία, δεξιός εξτρέμ είναι ο Χατζηπιρπιρίδης, αριστερός ο Μπρούνο και στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Μαντσίνι.

Στην αντίπερα

όχθη, o Γενς Γκούσταφσον επιλέγει επίσης το 4-2-3-1, ενώ κανονικά θ’ αγωνιστεί ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάια. Τερματοφύλακας είναι ο Πόσαβετς, δεξιός μπακ ο Ντελόβα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι ο Σίμιτς με τον Έλεζ, αριστερός μπακ ο Τσόλινα. Δίδυμο αμυντικών μέσων είναι ο Ατανάσαφ με τον Βούκοβιτς, δεξιός εξτρέμ είναι ο Σαχίτι, επιτελικός μέσος ο Λιβάγια, αριστερός εξτρέμ είναι ο Μπίουκ και στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Μλάκαρ.

‘Αλλοι δύο παλιοί γνώριμοι βρίσκονται στον πάγκο της κροατικής ομάδας. Ο λόγος για τους Διαμαντάκο και Ζάιρο

Keywords
Τυχαία Θέματα