Η Ίντερ την καλύτερη προσφορά στον Μέσι

Η Ίντερ την καλύτερη προσφορά στον ΜέσιalambosΠέμ, 11/05/2020 - 02:11

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Μέσι ήταν με το ένα πόδι εκτός Μπαρτσελόνα καθώς ο ίδιος φαίνεται πως δε θέλει να συνεχίσει στην ομάδα στην οποία έχει περάσει όλη τη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του ζωή. 

Ωστόσο με ανατροπή τηε τελευταίας στιγμής, ο Μέσι παρέμεινε στους "Μπλαουγκράνα" τουλάχιστον μέχρι το τέλος του συμβολαίου του το προσεχές καλοκαίρι.

Με αυτό τον ορίζοντα, ήδη το όνομά του (συνεχίζει να) συνδέεται με μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο πλούσιες ομάδες της Ευρώπης. Ήτοι, τις Παρί, Σίτι και Ίντερ.

Τα τελευταία δημοσιεύματα μάλιστα κάνουν λόγο για καλύτερη προσφορά από πλευράς Ίντερ. Το μόνο που μένει είναι να κάνουν όλοι υπομονή για να δούμε πως θα εξελιχθεί το κορυφαίο μεταγραφικό σίριαλ μετά τη μεταγραφή του Ρονάλντο από την Ρεάλ στη Γιουβέντους.

Θα πάει άραγε κι ο Μέσι στην Ιταλία και τη Serie A μετά τον Ρονάλντο;;;

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano ΙΤΑΛΙΑ Αρκετούς μήνες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιο του Μέσι με τη Μπαρτσελόνα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από Παρί, Σίτι και Ίντερ για τον Αργεντινό σταρ.

Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 02:11 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα