Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 3-3: Ο ορισμός του ντέρμπι (highlights)

Σε γκραν γκινιόλ εξελίχθηκε ο αγώνας του Πανθεσσαλικoύ σταδίου, καθώς η πρωτοπόρος ΑΕΛ προηγήθηκε 2-0, οι γηπεδούχοι στη συνέχεια έκαναν την ολική ανατροπή παίρνοντας προβάδισμα 3-2, όμως οι “βυσσινί” είχαν την τελευταία λέξη στο ματς ισοφαρίζοντας με τον Πασσά.

Με σκόρερ τον Ηλιάδη στο 3΄ και Τριμμάτη στο 18΄, η ομάδα του Βοσνιάδη πήρε γρήγορα το προβάδισμα δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένη να φύγει με τους βαθμούς της νίκης αυξάνοντας τη διαφορά

της από τους διώκτες της.

Ο Δούμτσης στο 40΄, ο Σαποφάλοφ είκοσι λεπτά αργότερα και ο Βερνάρδος στο 70΄ έβαλαν τη Νίκη μπροστά στο σκορ και το παιχνίδι πήρε… φωτιά.

Η απάντηση της ΑΕΛ – που είχε τον έλεγχο χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει την μεγάλη φάση στα αντίπαλα καρέ – ήρθε στο 84΄ με τον Πασσά που διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη ισοπαλία για τους γηπεδούχους που παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα (4β.), ενώ η ομάδα της Θεσσαλίας είναι αμετακίνητη στην κορυφή με 13 βαθμούς, έχοντας πίσω της τον Μακεδονικό και τον ΠΑΣ ΓΙάννινα που έχουν με τρεις πόντους λιγότερους.

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Σούλης (46′ λ.τ Τσέλιος), Οικονομόπουλος (46′ Σαποβάλοφ), Ματάους, Προδρομίτης, Νταμιάν Σίλβα, Εντ Κάρλος (46′ Λίταινας), Αμπονσά (85′ Τζιώρας), Γκαντέλιο, Δούμτσης (73′ Βλάχος), Αρίας, Βερνάρδος

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης (77′ Θ. Παπαγεωργίου), Βαφέας, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος (56′ Κοσσονού), Παναγιωτίδης (56′ Γιαξής), Οικονόμου, Κ. Παπαγεωργίου (64′ Στίνα), Πασάς, Μούργος, Μωραΐτης (77′ Φατάι)

Keywords
Τυχαία Θέματα