Βαγγέλης Μαρινάκης: Του γύρισε το… κεφάλι και δεν ακούει κανέναν για το Γενάρη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πάρει… ανάποδες με αυτά που βλέπει στον Ολυμπιακό και ήδη σκέφτεται το μεταγραφικο παράθυρο του Γενάρη, όπου θα είναι σαν… καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός

θα πάει ακόμα και για πέντε προσθήκες τον Γενάρη ενώ δεν θα μείνει μόνο εκεί. Θα υπάρξουν έως και τέσσερις αποχωρήσεις, καθώς κάποιοι παίκτες έχουν απογοητεύσει με την παρουσία τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Όπως έχει ήδη αναφέρει το Sportime, o Ολυμπιακός έφερε τον Βέλντε, με 4 εκατ, τον Πιρόλα με 3 εκατ., τον Κοστίνια με 2,5 εκατ., τον Γιάρεμτσουκ με 2 εκατ., τον Γουίλιαν ως ελεύθερο αλλά με 4 εκατ. το χρόνο συμβόλαιο, τον Ολιβέιρα ως ελεύθερο, το Ντάνι Γκαρσία ως αντικαταστάτη του Ιμπόρα, τον Στάμενιτς από τη Φόρεστ δανεικό και τον Τούρκο διεθνή Γιαζίτσι και μονο από δύο από αυτούς έχει πάρει κάποια λίγα. Ακόμα και ο Κάρμο που επέστρεψε από την Πόρτο είναι άλλος… παίκτης.

Δεν τον λες και τον καλύτερο μεταγραφικό σχεδιασμό για ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων είναι… έξαλλος με αυτά που βλέπει και δεν θα αργήσουν να χτυπήσουν καμπανάκια, όχι μόνο για τους παίκτες αλλά και για όσους τους… έφεραν στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης:

Τι ήθελε να δείξει με τον Ανδρούτσο ο Μεντιλίμπαρ

Όταν λείπει ο Ρέτσος καταρρέει η άμυνα…

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα