Πάτρα: “Βόμβα” Κατερινόπουλου – “Έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά τα οποία ‘έφυγαν’ από τα χέρια της μητέρας τους”

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την ποινική δίωξη σε βλάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας.

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο Star ανέφερε ότι η μητέρα ευθύνεται και για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της.

“Φτάσαμε στην αρχή του τέλους της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία αλλά μόνο για την Τζωρτζίνα, έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά τα οποία ‘έφυγαν’ από τα χέρια της μητέρας τους”, είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Και πρόσθεσε: “Αυτό που με έκανε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξω ότι ήταν έγκλημα, είναι αρχικά ότι έχω εξασκηθεί στην γλώσσα του σώματος και οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σάββατο προς Κυριακή”.

Επίσης όταν στην πορεία οι ιατροί απάντησαν ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα ήταν πλέον βέβαιο για εμένα, και μπορεί να είχα μία επιφύλαξη όμως τις τελευταίες ημέρες και με τα καινούρια στοιχεία σιγουρεύτηκα”.

Πάτρα – Ιατροδικαστής Λέων: Επιμένει στην ασφυξία για τη Μαλένα – “Αστοχη” η μετάφραση της αιτίας θανάτου της

Ως “άστοχη” χαρακτηρίζει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων τη μετάφραση της αιτίας θανάτου της Μαλένας, του πρώτου από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθαναν στην Πάτρα, επιμένοντας ότι το εύρημα είναι συμβατό με ασφυξία.

Ο Γ. Λέων σε νέα ανάρτησή του λέει ότι ήταν άστοχη η “μετάφραση” που δόθηκε στην “κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων” και ότι το παιδί δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια.

Αντιθέτως, υποστηρίζει ότι το εύρημα αυτό είναι συμβατό με ασφυξία και επισυνάπτει απόσπασμα από σχετική βιβλιογραφία.

Η ανάρτηση του ιατροδικαστή Γ. Λέων

Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή του ο ιατροδικαστής αναφέρει:

Κανένα εύρημα δεν αξιολογείται μεμονωμένα. Στο πρώτο παιδί η κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων “μεταφράστηκε” άστοχα ως ηπατική ανεπάρκεια. Είπαμε ότι στην ελληνική βιβλιογραφία το εύρημα καταγράφεται συμβατό με ασφυξία για να δούμε όμως και τη διεθνή βιβλιογραφία.

Πηγή: Thetoc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα