Ρεν: Αιχμές από τον Χόλβεκ για τη χρήση του VAR

Ρεν: Αιχμές από τον Χόλβεκ για τη χρήση του VARtnalΠέμ, 11/05/2020 - 08:24

Ο πρόεδρος της Ρεν, Νίκολας Χόλβεκ εμφανίστηκε απογοητευμένος με τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Τσέλσι. Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας στάθηκε στη χρήση του VAR στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τονίζοντας πως δεν καταλόγιζε τις παραβάσεις των παικτών της αγγλικής ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Χόλβεκ δήλωσε: “Βγάζω το... καπέλο στην ομάδα μου. Είμαι περήφανος για τους παίκτες.

Δείξαμε καλά στοιχεία, φιλοδοξία να παλέψουμε παρά το 10 εναντίον 11. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Υπάρχει απογοήτευση και δυσαρέσκεια γιατί ο κορυφαίος του αγώνα ήταν ο διαιτητής. Πρέπει να εξηγούμε κάθε φορά τους κανονισμούς για το χέρι στην περιοχή;”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Γιατί το VAR δείχνει το δικό μας και όχι αυτό που έκανε ο Ζούμα; Η μπάλα ακουμπάει το χέρι του Ντάλμπερτ αφού πρώτα έχει χτυπήσει στο σώμα του. Η δεύτερη κίτρινη κρίνει τον αγώνα. Θα είμαι ευγενικός λέγοντας πως υπάρχει δυσαρέσκεια. Νιώθω πως αντιμετωπίζουν τη Ρεν ως το... νέο παιδί στη γειτονιά. Δε θα κοιμηθώ εύκολα σήμερα”.

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Rennes - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Stade Rennes ΓΑΛΛΙΑ Ο πρόεδρος της Ρεν, Νίκολας Χόλβεκ εμφανίστηκε απογοητευμένος με τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Τσέλσι. Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 08:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα