Τζανετόπουλος: "Ωραία η νέα Εθνική ομάδα" (vid)

Τζανετόπουλος: "Ωραία η νέα Εθνική ομάδα" (vid)alambosΠέμ, 03/25/2021 - 12:00

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος έχει περάσει από τη Εθνική ομάδα ενόσω αγωνιζόταν στην ΑΕΚ το 2015. Κατέγραψε μια συμμετοχή με την "γαλανόλευκη" για τα προκριματικά του EURO 2016 στο ματς με την Ουγγαρία

Ο στόπερ της Λαμίας που κάνει πολύ καλή σεζόν, μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Αργυρόγλου και την κάμερα της NOVA για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά για την Εθνική μας ομάδα. Τόνισε πως γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια, με νέα παιδιά, που χρειάζεται στήριξη, ενώ για τον ίδιο είπε πως αν έρθει κλήση για την Εθνική ομάδα ξανά, θα είναι πολύ τιμητικό.

Δείτε την συνέντευξη του Άνταμ Τζανετόπουλου στον Γιώργο Αργυρόγλου.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Τζανετόπουλος: "Ωραία η νέα Εθνική ομάδα" Submitted by ageorgi on Πέμ, 03/25/2021 - 12:11 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/TZANETOPOULOS_GIA_ETHNIKI.mp4 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Άνταμ Τζανετόπουλος μίλησε για τη νέα Εθνική ομάδα που ξεκινά σήμερα στα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ απέναντι στην Ισπανία. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα Ελλάδα - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Άνταμ Τζανετόπουλος μίλησε για τη νέα Εθνική ομάδα που ξεκινά σήμερα στα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ απέναντι στην Ισπανία.

Article publish on Πέμ, 03/25/2021 - 12:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα