Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής (08/09)

Αναλυτικά: ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον 6ο οίκο σου να σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον 12ο, μπορεί να νιώθεις αυξημένη ανασφάλεια και φόβο απόρριψης, γεγονός που θα σε οδηγήσει στο να αποφύγεις την ανάληψη ευθυνών, υποχρεώσεων και πρωτοβουλιών. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σου να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις μειωμένη ζωτικότητα και να μην έχεις την ενέργεια να ασχοληθείς με τίποτα. Προσπάθησε να αποφύγεις βαριές δουλειές ή σημαντικές ευθύνες μέχρι να νιώσεις έτοιμος/η. Ωστόσο, το εξάγωνο της Σελήνης στον 8ο οίκο σου

με τον Ήλιο στον 6ο θα σου επιτρέψει να προγραμματίσεις οικονομικές και πρακτικές υποχρεώσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, θα αρχίσεις να νιώθεις ότι αρχίζεις να ισορροπείς, αν και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα επιδιώξεις να βρίσκεσαι σε κοινωνικές περιστάσεις ή να αποζητήσεις την παρέα ανθρώπων γύρω σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο στον 5ο οίκο σου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον 11ο, υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθεί απόσταση με έναν φίλο σου, λόγω της δικής σου ανάγκης να εστιάσεις περισσότερο στα ερωτικά σου και σε ό,τι σου φέρνει χαρά. Αν ο φίλος σου δεν μπορεί να κατανοήσει αυτή σου την ανάγκη, το πρόβλημα ανήκει περισσότερο σε εκείνον. Μπορεί να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις ενοχές, και σε κάποιο βαθμό να το καταφέρει. Ωστόσο, το εξάγωνο της Σελήνης στον 7ο οίκο με τον Ήλιο στον 5ο θα σε βοηθήσει να μην αφήσεις αυτήν την κατάσταση να επηρεάσει τη σχέση σου, καθώς θα νιώθεις συναισθηματικά καλά με τον/την σύντροφό σου. Επιπλέον, το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου θα σε βοηθήσει να βρεις λύση και με τον/την φίλο/η σου, εξηγώντας ώριμα τη θέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον Ήλιο στον 5ο οίκο σου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον 11ο, υπάρχει πιθανότητα να προκύψει απομάκρυνση με έναν φίλο σου, λόγω της ανάγκης σου να εστιάσεις στις προσωπικές σου σχέσεις και στις απολαύσεις σου. Αν ο φίλος σου δεν κατανοεί αυτή σου την επιθυμία, το πρόβλημα ανήκει κυρίως σε εκείνον. Μπορεί να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις ενοχές, και ίσως σε κάποιο βαθμό να το καταφέρει. Ωστόσο, το εξάγωνο της Σελήνης στον 7ο οίκο με τον Ήλιο στον 5ο θα σε βοηθήσει να μην αφήσεις αυτό να επηρεάσει τη σχέση σου, καθώς θα νιώθεις καλά με τον/την σύντροφό σου. Το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου θα σου επιτρέψει να λύσεις τις διαφορές σου με τον φίλο/η σου, εξηγώντας του/ης ώριμα την κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο στον 4ο οίκο σου να βρίσκεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον 10ο, η μέρα σου μπορεί να φανεί βαρύθυμη, γεμάτη καθυστερήσεις, εμπόδια και αναποδιές. Ένα γενικό αίσθημα απαισιοδοξίας ίσως επηρεάσει τις σχέσεις σου και τη διάθεσή σου. Αν εργάζεσαι, μπορεί να σου ανατεθούν περισσότερες ευθύνες από όσες σου αναλογούν, κάτι που θα σε απομακρύνει από την άνεση και τη ζεστασιά του σπιτιού σου για να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, με τη Σελήνη στον 6ο οίκο σε εξάγωνο με τον Ήλιο στον 4ο και σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα καταφέρεις να βρεις την ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων και των αναγκών της οικίας σου. Θα εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου και θα προσφέρεις βοήθεια εκεί που χρειάζεται. Στο τέλος της ημέρας, το μόνο που θα σε ενδιαφέρει θα είναι να ξεκουραστείς.

ΛΕΩΝ

Είσαι από τους ανθρώπους που δίνουν με την καρδιά τους, αλλά σήμερα, με τον Ήλιο στον 2ο οίκο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον 8ο, μπορεί να νιώσεις έντονες ανασφάλειες σχετικά με χρέη, παλιές οφειλές και τα τρέχοντα καθημερινά έξοδα. Είναι σημαντικό να μην αφήσεις τις δυσκολίες και τις αποτυχίες να σε καταβάλλουν, και να εστιάσεις στον προγραμματισμό για την κάλυψη των άμεσων οικονομικών υποχρεώσεων. Με τη Σελήνη στον 4ο οίκο, σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Άρη στον 12ο, η προτεραιότητά σου είναι να μη λείψει τίποτα από το σπίτι και την οικογένειά σου, κάτι που σε κάνει να γίνεσαι υπερπροστατευτικός/ή. Δεν θα έχεις διάθεση για έντονες κοινωνικές δραστηριότητες, αντίθετα θα επιδιώξεις να περάσεις χρόνο με τους αγαπημένους σου στο σπίτι, απολαμβάνοντας την ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ήλιο στον 1ο οίκο σου να δέχεται αντίθεση από τον ανάδρομο Κρόνο στον 7ο, οι προσωπικές σου σχέσεις μπορεί να περάσουν από δοκιμασίες, ειδικά στην αισθηματική σου ζωή. Η ψυχρή και απόμακρη στάση ή η σκληρή κριτική από τον/την σύντροφό σου μπορεί να σε επηρεάσει βαθιά, φέρνοντάς σε στα όρια της κατάθλιψης και κάνοντάς σε να νιώσεις πιο μόνος/η από ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, η Σελήνη στον 3ο οίκο, σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Άρη από τον 11ο, θα σου προσφέρει διεξόδους. Θα βρεις υποστήριξη από κάποιον φίλο ή φίλη σου, με τον οποίο/την οποία θα μπορέσεις να μοιραστείς τα πραγματικά σου συναισθήματα, βρίσκοντας έτσι τη δύναμη που χρειάζεσαι για να ανακάμψεις και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο στον 12ο οίκο σου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον 6ο, οι καθημερινές δυσκολίες και υποχρεώσεις μπορεί να σου προκαλέσουν αίσθημα κατάθλιψης και την ανάγκη για απομόνωση. Η αίσθηση της απόρριψης, η ανασφάλεια και οι ενοχές για λάθη του παρελθόντος ενδέχεται να σε κατακλύσουν, δυσκολεύοντας την επικοινωνία με τους γύρω σου. Ίσως χρειαστεί να μείνεις μόνος/η, καθώς η έλλειψη ενέργειας μπορεί να σε κάνει να νιώσεις αδιάθετος/η. Ωστόσο, με τη Σελήνη στον 2ο οίκο σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Κρόνο, θα μπορέσεις να ανακτήσεις την αυτοκυριαρχία και την αυτοπεποίθησή σου. Έτσι, θα βάλεις σε τάξη τις δουλειές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ενώ θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και τα συναισθήματά σου. Εάν βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου, θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον 11ο οίκο σου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον 5ο, ίσως νιώσεις την ανάγκη να περιορίσεις τις διασκεδάσεις και τις χαλαρές στιγμές, προκειμένου να επικεντρωθείς σε συγκεκριμένα σχέδια. Ενδεχομένως, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου ως γονιός να σε πιέσουν, και να δυσκολευτείς να τις διαχειριστείς. Αν τα παιδιά σου είναι μεγαλύτερα, μπορεί να δεχτείς την επικριτική τους στάση, καθώς θα σου μεταφέρουν τα δικά τους προβλήματα και άγχη. Παρά τις δυσκολίες, η Σελήνη στον 1ο οίκο σου, σε εξάγωνο με τον Ήλιο, θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεις λίγο χρόνο για να μιλήσεις ή να συναντηθείς με έναν/μία φίλο/η, βοηθώντας σε να περάσεις πιο ευχάριστα τη μέρα σου. Επιπλέον, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με σκέψεις για μια ερωτική σχέση από το παρελθόν, που ενδεχομένως σε απασχολήσει και πάλι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στον 10ο οίκο σου να σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον 4ο, οι οικογενειακές υποχρεώσεις και τα βάρη θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια, περιορίζοντας την ικανότητά σου να εκφράσεις την κοινωνικότητά σου. Αν δεν εργάζεσαι, είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η, ιδιαίτερα από τους γονείς σου, οι οποίοι ενδέχεται να σου επιβάλλουν όρια και περιορισμούς. Αν εργάζεσαι, τα οικογενειακά ζητήματα θα σε δυσκολέψουν, κάνοντάς σε να μην μπορείς να βρεις ηρεμία στη δουλειά σου. Η Σελήνη στον 12ο οίκο σου θα σε κάνει να νιώθεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από άτομα και καταστάσεις, αναζητώντας ηρεμία. Παρά αυτό το συναίσθημα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σου επιτρέψει να εκφράσεις τις επιθυμίες σου. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, θα καταφέρεις, με ψυχραιμία και ωριμότητα, να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με αγαπημένα σου πρόσωπα, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο στον 9ο οίκο σου να βρίσκεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον 3ο, είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις ή ακόμα και αναβολές σε ταξίδια ή σε άλλες σχετικές δραστηριότητες. Επίσης, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προβλήματα με συγγενικά πρόσωπα και να βρεις δύσκολη την έκφραση των σκέψεών σου. Σε γενικές γραμμές, μπορεί να είσαι αυστηρός/η στην κριτική σου ή να δεχτείς αρνητική κριτική και σχόλια που δεν θα σου αρέσουν. Ωστόσο, με τη Σελήνη στον 11ο οίκο σου, σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Κρόνο, θα μπορέσεις να επικεντρωθείς σε κοινωνικούς σκοπούς και σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα είσαι ιδιαίτερα ενεργός/η με τα κοινά και θα θελήσεις να βρεθείς σε φιλικά και κοινωνικά περιβάλλοντα. Αν και η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με προκλήσεις, θα νιώσεις καλά ανάμεσα σε κόσμο και με την παρέα σου, βρίσκοντας ανακούφιση και χαρά στη κοινωνική αλληλεπίδραση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο στον 8ο οίκο σου να σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον 2ο, μπορεί να νιώσεις μια τάση για μιζέρια και κατήφεια, ιδιαίτερα όσον αφορά την πληρωμή χρεών και οφειλών. Αυτή η ανασφάλεια ίσως προέρχεται περισσότερο από συναισθηματικές αιτίες παρά από πραγματική έλλειψη χρημάτων. Ωστόσο, αν οι υποχρεώσεις απαιτούν την πληρωμή, θα πρέπει να ανταποκριθείς, όσο και αν αντιστέκεσαι. Η Σελήνη στον 10ο οίκο σου θα σε οδηγήσει να μην αφήσεις περιθώρια για αμφισβήτηση από τρίτους, και με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο, θα φροντίσεις να είσαι τυπικός/ή και σωστός/ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα παρευρεθείς. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ίσως να προκύψει κάποιο ερωτικό θέμα, καθώς μπορεί να μην έχεις διάθεση για σεξουαλική επαφή, αλλά περισσότερο για συναισθηματική σύνδεση.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ήλιο στον 7ο οίκο σου να σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον 1ο, μπορεί να νιώσεις επιβαρυμένος/η με περισσότερες ευθύνες από όσες σου αναλογούν. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να προσπαθήσεις να μεταθέσεις τις ευθύνες σε άλλους, με αποτέλεσμα να κλονιστούν οι σχέσεις σου, κυρίως με συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου. Η κριτική σου μπορεί να είναι αυστηρή, κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει επιπλέον εντάσεις. οΙΩστόσο, η Σελήνη στον 9ο οίκο σου, σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Κρόνο, θα σου δώσει την ικανότητα να φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις και να τις δεις με πιο αισιόδοξη προοπτική. Θα προσπαθήσεις να επικεντρωθείς στις απαραίτητες υποχρεώσεις, αποφεύγοντας περιττές δραστηριότητες για να μην δημιουργηθούν περαιτέρω καθυστερήσεις. Αν είσαι χωρίς σχέση αυτή την περίοδο, υπάρχει η πιθανότητα να προκύψει μια νέα γνωριμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα