Πανσερραϊκός-ΑΕΚ: Με Γκατσίνοβιτς βασικό ο Αλμέιδα, πολλές αλλαγές, έξω Ρότα, Κοϊτά, πάλι δύο φορ

Η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει ήδη τα μισά από τα παιχνίδια που έχει δώσει στη Super League 1. Ισοπαλίες με Λαμία, Καλλιθέα, στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η ήττα από τον Παναιτωλικό.

Όλα αυτά δείχνουν το απλό. Η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό δεν πρέπει και δεν

μπορεί να σκέφτεται καν την γκέλα. Ο Αλμέιδα το ξέρει. Το γνωρίζει, το αντιλαμβάνεται. Όπως και το άγχος να χωρέσει παίκτες στην 11άδα. 

Και οι αλλαγές είναι αρκετές. Εκτός αποστολής είναι ο Κοϊτά και ο Ρότα και εκτός 11άδας ο Πήλιος. Φουλ λίφτινγκ στα μπακ με Οντουμπάτζο και Χατζισαφί. Από τη μέση και μπροστά ο Γκατσίνοβιτς στα αριστερά. Δεξιά πάλι ο Λαμέλα και πάλι οι δύο φορ. Μέσα και ο Λιβάι Γκαρσία αλλά και ο Πιερό.

Στον πάγκο ο Μαρσιάλ. Πάλι εκτός Τσούμπερ και Άμραμπατ.

Η 11άδα του Πανσερραϊκού: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φάρες, Στάικος, Ζέλεν, Τέρζιτς, Ντέλετιτς, Τόμας, Μπετανκόρ.

Στον πάγκο είναι οι Κάτσικας, Κουτσογούλας, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Κάπτουμ, Γκίγκιτς, Χατζηστραβός, Καραμανώλης, Σαλαζάρ.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Οντουμπάτζο, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Περέιρα, Λαμέλα, Γκατσίνοβιτς, Πιερό, Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο είναι οι Μπρινιόλι, Πήλιος, Κάλενς, Γιόνσον, Μάνταλος, Πινέδα, Λιούμπισιτς, Ελίασον, Μαρσιάλ.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα