Θα παίξει ο Πετρούσεφ κόντρα στον Ολυμπιακό; – Ποια η συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ήθελε και πίεζε να πάρει μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ολυμπιακός έκανε πράξη την επιθυμία του. Τι προβλέπεται για το συμβόλαιό του και τι συμφώνησαν οι δύο ομάδες για τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Από τη στιγμή που Μιλουτίνοφ και Φαλ γύρισαν υγιείς, ο Φίλιπ Πετρούσεφ δεν θα είχε ενεργό ρόλο στον Ολυμπιακό. Η παραχώρησή του ως δανεικός ήταν η καλύτερη

λύση για όλες τις πλευρές. Από την πλευρά του παίκτη για να έχει ρόλο και νιώθει σημαντικός. Από τη μεριά του club για να μην έχει έναν στενοχωρημένο που πιθανώς θα γκρινιάζει στα αποδυτήρια. Επιπρόσθετα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βλέπουν πλέον μια καλύτερη ισορροπία να έρχεται.

Τι μέλλει γενέσθαι όμως με τον Πετρούσεφ και τον Ολυμπιακό σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Ο παίκτης θα μείνει στο Βελιγράδι μέχρι το τέλος της σεζόν. Πάει και τελείωσε αυτό. Από εκεί και πέρα το καλοκαίρι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τι είναι αυτό; Να ανανεώσει τη συνεργασία με τον Σέρβο PF/C.

Υπενθυμίζουμε το συμβόλαιό του έχει ισχύ έως το 2026. Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν ανανεώσει της συνεργασίας του. Διότι, θεωρούν πως είναι ένα project που στο μέλλον θα ξεχωρίζει στη Euroleague. Δεν θέλουν επουδενί να μην το έχουν στα χέρια τους. Αυτό είναι κάτι που θα το εξετάσουν αμφότεροι εκείνη την περίοδο.

Τι ισχύει με το συμβόλαιο του παίκτη. Αυτό είναι στο ένα εκατ. ευρώ ετησίως. Θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από την ομάδα του Βελιγραδίου. Όσο της αναλογεί από τη μέρα που ανακοινώθηκε έως το τέλος της σεζόν. Στην ερώτηση του εκατομμυρίου τώρα. Υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό να μην παίξει ο Πετρούσεφ κόντρα στην ομάδα του Πειραιά; Επί χάρτου δεν υπάρχει τίποτε. Αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί τελικά.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Απόστολος Γεωργιάδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα