Η συνεργασία Swatch – Omega έφερε φρενίτιδα και στην Ελλάδα για το ρολόι των 250 ευρώ

Το λανσάρισμα των 11 ρολογιών της νέας σειράς Swatch – Omega που προκάλεσε πανικό!Φρενίτιδα σε όλο τον κόσμο προκάλεσε η συνεργασία των εταιρειών Swatch και Omega, οι οποίες λάνσαραν μία σειρά 11 ρολογιών στην τιμή των 250 ευρώ. Το Σάββατο που ήταν και… View this post on Instagram

A post shared by Mario

Gomez (@mariotgomez)

Η σειρά ονομάζεται BIOCERAMIC MoonSwatch και έχει σχεδιαστεί με βάση το εμβληματικό ρολόι της Omega Speedmaster Professional Moonwatch. Αποτελείται από 11 ρολόγια διαφορετικού χρώματος, καθένα από το οποίο είναι εμπνευσμένο από τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.

Αν αναρωτηθείτε προς τι αυτός ο πανικός, η απάντηση βρίσκεται στην τιμή του ρολογιού. Στην Ελλάδα κοστίζει 250 ευρώ και φέρει τα λογότυπα και των δύο εταιρειών.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και προσφορά αν υπολογιστεί πως ένα ρολόι της εταιρείας Ωμέγα κοστίζει πάνω 3.000 με 4.000 ευρώ.

Χιλιάδες άνθρωποι στήθηκαν στην ουρά έξω από τα καταστήματα της Swatch από πολύ νωρίς το πρωί προκειμένου να αποκτήσουν ένα ρολόι. Στα social media αναρτήθηκαν εκατοντάδες βίντεο που δείχνουν τον πανικό που δημιουργήθηκε σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία.

Φυσικά εξαφανίστηκαν από όλα τα καταστήματα από την πρώτη ημέρα κιόλας κυκλοφορίας, με την εταιρεία Swatch να απαντά στο Instagram πως δεν πρόκειται για limited edition και δεν χρειάζεται πανικός.

View this post on Instagram

A post shared by ✍?? 패션 뉴스 요약 ? 데패뉴??? (@dailyfashion_news)

Τα τελευταία δεδομένα για τα καταστήματα της Αθήνας είναι πως επίκειται νέα παραλαβή πιθανότατα την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

View this post on Instagram

A post shared by Swatch (@swatch)

Keywords
Τυχαία Θέματα