Έτσι η υβριδική Lamborghini Revuelto θα νικήσει τη Ferrari SF90

Η Lamborghini Revuelto είναι ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για την ιταλική μάρκα. Όχι μόνο είναι το πρώτο plug-in υβριδικό της εταιρίας, αλλά καλείται να αντικαταστήσει επάξια την εμβληματική Aventador, ενώ θα κληθεί να αντιπαρατεθει με την τρομερή Ferrari SF90 Stradale. Είναι αρκετά ικανή για να τα καταφέρει; Για να μας ενημερώσει καταλλήλως, η Lamborghini κυκλοφόρησε ένα πολύ κατατοπιστικό βίντεο που εξηγεί πολλές από τις πιο σημαντικές τεχνολογίες και χαρακτηριστικά

της Revuelto.

Μια βασική διαφορά με όλες τις υπόλοιπες V12 Lamborghini, ξεκινώντας από την Countach, είναι ότι το κιβώτιο ταχυτήτων δε βρίσκεται πλέον στο τούνελ της μετάδοσης μεταξύ οδηγού και συνοδηγού. Στη Revuelto, εκεί έχει τοποθετηθεί η μπαταρία, ενώ ο κινητήρας έχει περιστραφεί 180 μοίρες και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκεται τώρα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Το μονοκόκ πλαίσιο της Revuelto αντιπροσωπεύει επίσης ένα σημαντικό τεχνολογικό άλμα προς τα εμπρός από την Aventador. Είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα, συμπεριλαμβανομένου μεγάλου μέρους της μπροστινής δομής κι είναι 25% πιο άκαμπτο από αυτό της προκατόχου της. Η Lamborghini έχει επίσης δουλέψει εκτενώς στο soundtrack της Revuelto. Αυτό το κλιπ μάς δίνει μια γεύση του εμπνευσμένου από την αεροδιαστημική ήχου του αυτοκινήτου κατά την οδήγηση σε πλήρως ηλεκτρική λειτουργία. Το ουρλιαχτό του αναβαθμισμένου ατμοσφαιρικού V12 των 6.5 λίτρων έχει επίσης τροποποιηθεί.

Η Lamborghini δεν έχει δώσει ακόμη στους δημοσιογράφους ούτε στους υποψήφιους ιδιοκτήτες την ευκαιρία να οδηγήσουν τη Revuelto, αλλά ήδη αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλής. Μάλιστα, η εταιρία αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχει ήδη αρκετές παραγγελίες για να καλύψει τα δύο πρώτα χρόνια παραγωγής, αποδεικνύοντας ότι η αναταραχή στις χρηματοπιστωτικές αγορές δεν ανησυχεί τους λίγους πλούσιους που αγοράζουν μια Lamborghini κατευθείαν από το εργοστάσιο. Η ζήτηση για τη Revuelto δείχνει επίσης ότι οι αγοραστές της Lamborghini δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την αγορά ενός εξηλεκτρισμένου supercar.

The post Έτσι η υβριδική Lamborghini Revuelto θα νικήσει τη Ferrari SF90 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα