Η Skoda δεν βιάζεται με τα ηλεκτρικά

15:28 3/10/2024 - Πηγή: Caroto
Η Skoda αποφάσισε να καθυστερήσει το λανσάρισμα ενός σημαντικού νέου ηλεκτρικού μοντέλου και να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των μοντέλων με κινητήρες εσωτερικής καύσης, λόγω της μειωμένης ζήτησης για ηλεκτρικά οχήματα (EVs) στην Ευρώπη.

Η εταιρεία αρχικά σχεδίαζε να λανσάρει έξι νέα ηλεκτρικά μοντέλα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, όπως τα νέα Elroq και Epiq, καθώς και την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Vision 7S.

Ωστόσο, το ηλεκτρικό estate, που αναμενόταν να φέρει το όνομα Octavia, θα καθυστερήσει μέχρι το 2027 ή 2028. Παράλληλα, η Skoda αποφάσισε να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των βενζινοκίνητων μοντέλων Fabia, Kamiq και Scala έως το 2030.

Ο CEO της Skoda, Klaus Zellmer, εξήγησε ότι η πτώση των πωλήσεων των EVs είναι αποτέλεσμα διαφόρων παραγόντων, όπως η έλλειψη υποδομών φόρτισης, το άγχος αυτονομίας και το υψηλό κόστος ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Skoda παραμένει ευέλικτη, προσφέροντας εναλλακτικές επιλογές για τους καταναλωτές που δεν είναι ακόμη έτοιμοι να στραφούν αποκλειστικά στα EVs. Η εταιρεία επίσης εργάζεται στη μείωση του κόστους των μπαταριών για να καταστήσει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πιο προσιτά και κερδοφόρα στο μέλλον.

The post Η Skoda δεν βιάζεται με τα ηλεκτρικά appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Caroto