Σας αρέσει το νέο Fiat Multipla;

11:27 13/2/2024 - Πηγή: Caroto
Το αρχέτυπο μοντέλο του 1998 έμεινε στην ιστορία χάρη στον μοναδικό του σχεδιασμό. Ο Marco Maltese επαναφέρει ψηφιακά το Multipla στο προσκήνιο με έναν σύγχρονο και βιώσιμο χαρακτήρα.

Έστω και με ένα πιο φουτουριστικό αέρα, ο σχεδιασμός του Re.Multipla συμβαδίζει με την αισθητική του αρχικού μοντέλου, προσθέτοντας όμως σύγχρονες πινελιές και μια ηλεκτρική προοπτική.

Οι όμορφες γωνίες του αμαξώματος, σε συνδυασμό με τις μεγάλες τριάκτινες ζάντες, προσδίδουν στο Re.Multipla μια σύγχρονη εμφάνιση διανθισμένη με

ρετρό άρωμα.

Τα φωτιστικά LED σώματα με το κυκλικό περίγραμμα μπροστά και Y ψηλότερα αντικαθιστούν τα παραδοσιακά φώτα του προηγούμενου μοντέλου, δημιουργώντας έναν αέρα νοσταλγίας με μια μεταμοντέρνα πινελιά.

Παρόλο που δεν υπάρχουν σχετικές εικόνες, στο εσωτερικό έχουν διατηρηθεί δύο τριθέσιες σειρές. Συνολικά, οι έξι θέσεις επιτρέπουν τη χρήση του χώρου με έξυπνο τρόπο, εκμεταλλευόμενες την ευρυχωρία και το πρακτικό τετράγωνο σχήμα.

Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με το ηλεκτρικό σύστημα παραμένουν αδιευκρίνιστες, η ψηφιακή εικασία του Maltese για ένα ηλεκτρικό Multipla αντικατοπτρίζει την προσαρμογή στις τάσεις της σύγχρονης κινητικότητας και την επαναφορά εμβληματικών μοντέλων.

Η ερμηνεία του Multipla ως ηλεκτρικού αυτοκινήτου δείχνει προς το μέλλον, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει πραγματικότητα στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Εσείς, θα θέλατε να δείτε το Multipla να επιστρέφει στους δρόμους;

Fiat-Multipla-Concept-Marco-Malt-rendering-1

Fiat-Multipla-Concept-Marco-Malt-rendering-2

Fiat-Multipla-Concept-Marco-Malt-rendering-3

Fiat-Multipla-Concept-Marco-Malt-rendering-4

Fiat-Multipla-Concept-Marco-Malt-rendering-5

Fiat-Multipla-Concept-Marco-Malt-rendering-6

Fiat-Multipla-Concept-Marco-Malt-rendering-7

The post Σας αρέσει το νέο Fiat Multipla; appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα