Το Renault Twingo επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Ένα εμβληματικό μοντέλο επιστρέφει στη γκάμα της Renault, αυτή τη φορά ως πλήρως ηλεκτρικό. Αυτό είναι το Twingo E-Tech electric, το οποίο θα παρουσιαστεί ως πρωτότυπο στην  Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Η Renault θα παρουσιάσει το ηλεκτρικό πρωτότυπο Twingo E-Tech, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού

(14 έως 20 Οκτωβρίου). Πρόκειται για ένα εκθεσειακό μοντέλο που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2023, ωστόσο τώρα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό.

Το Twingo είναι ένα μοντέλο που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1992 και αμέσως ξεχώρισε ως ένα “χαρούμενο” και πρακτικό αυτοκίνητο πόλης. Έβγαινε σε ζωηρά χρώματα και με νεανικό στυλ, καταφέρνοντας να κάνει την καθημερινότητα πιο ευχάριστη. Τώρα, το πρωτότυπο Twingo E-Tech electric είναι ένα ευφυές μικρό μοντέλο για τη σύγχρονη εποχή, με μινιμαλιστική σιλουέτα, παιχνιδιάρικο σχήμα φώτων, μοναδική ευελιξία, αλλά και χαρούμενα vibes.

Το πρωτότυπο έχει μια σειρά από λεπτομέρειες εμπνευσμένες από το αρχικό Twingo, όπως τα χαρακτηριστικά εμπρός φώτα, που τώρα αποτελούνται από LED δακτυλίους. Το design του πίσω μέρους επίσης παραπέμπει αισθητικά στο πρώτο Twingo, ενώ το μαύρο χείλος γύρω από το πίσω τζάμι προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά. Τα πίσω φώτα προεξέχουν και έχουν το ίδιο καμπυλωτό σχήμα με τα εμπρός, ενώ δίνουν στο αυτοκίνητο και μια αίσθηση υψηλής τεχνολογίας. Γενικά το πρωτότυπο Twingo E-Tech electric είναι μία αξέχαστη «φάτσα».

Όλες οι λεπτομέρειες θυμίζουν και κάτι από τα παλιά. Ακόμη και οι χειρολαβές στις πόρτες προέρχονται κατευθείαν από το μοντέλο του 1992, ενώ τώρα διαθέτουν ένα στρογγυλό φωτιζόμενο περίγραμμα. Τα τρία μικρά ανοίγματα στο καπό είναι και αυτά εκεί, όχι για τον εξαερισμό του κινητήρα αφού πλέον το Twingo είναι ηλεκτρικό, αλλά αποτελούν φόρο τιμής στην κληρονομιά του αυτοκινήτου.

Το πρωτότυπο Twingo E-Tech electric είναι το επόμενο κεφάλαιο σε μια ιστορία που ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, προϊδεάζοντας για την παραγωγή της τέταρτης γενιάς του Twingo, η οποία θα είναι διαθέσιμη το 2026. Ο στόχος της Renault είναι να προσφέρει μια αρχική τιμή κάτω από τα 20.000€, εκπληρώνοντας τη δέσμευση της Renault να κάνει την ηλεκτρική κινητικότητα διαθέσιμη σε όλο και περισσότερους οδηγούς.

#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/10/Renault-Twingo-E-Tech-electric-prototype-1-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/10/Renault-Twingo-E-Tech-electric-prototype-12-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/10/Renault-Twingo-E-Tech-electric-prototype-17-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/10/Renault-Twingo-E-Tech-electric-prototype-7-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 4

The post Το Renault Twingo επιστρέφει ως ηλεκτρικό appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα