Ημερομηνία διάθεσης του Second Extinction

Ο dino-shooter τίτλος πρώτου προσώπου Second Extinction πρόκειται να αποχωρήσει από το Xbox Game Preview πρόγραμμα της Microsoft τον ερχόμενο Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσε η δημιουργός του, Systemic Reaction. Προσφέροντας ορδές από προϊστορικά θηρία για εξόντωση, το Second Extinction φέρνει την ομάδα τριών παικτών απέναντι σε μια ποικιλία ειδών, δύο από τα οποία θα είναι νέα

στην επερχόμενη, πλήρη έκδοση v1.0.

Όταν ο τίτλος γίνει διαθέσιμος στην πλήρη του μορφή τον Οκτώβριο, ένας νέος χάρτης και μια νέα βιόσφαιρα θα διπλασιάσουν τον κόσμο του παιχνιδιού, προσφέροντας ένα νέο περιβάλλον σαβάνας, με νέες αποστολές και δραστηριότητες, ενώ ένα νέο ιπτάμενο είδος δεινοσαύρου θα “φέρει” δύο νέες μεταλλάξεις στον υπάρχοντα κατάλογο των εχθρών.

Επίσης, θα έχουμε ανανέωση στο σύστημα προόδου του τίτλου, που θα αυξήσει το ανώτατο level cap από 50 σε 99, ενώ θα προστεθεί ένα «διευρυμένο φάσμα δυσκολίας» και ένα εκλεπτυσμένο σύστημα αναβάθμισης όπλων με perks και περισσότερες επιλογές προσαρμογής. Το metagame War Effort και το contracts σύστημα του Second Extinction, θα αναθεωρηθούν επίσης, μαζί με νέα cosmetic rewards.

Το free-roaming και το hot joining θα επιτρέπουν στους παίκτες να ξεκινήσουν αποστολές ή να συμμετάσχουν σε ενεργά παιχνίδια μέσα από τον χάρτη, ακυρώνοντας την ανάγκη να αποχωρήσουν από το session και θα επιτρέπουν στους παίκτες να αποθηκεύουν πόρους και να αλλάζουν loadouts στα διάφορα bunkers που είναι διάσπαρτα στον κόσμο του Second Extinction. Τέλος, το User Interface, η συνολική εμπειρία χρήστη και η ενσωμάτωση θα βελτιωθούν στο λανσάρισμα.

Το Second Extinction πρόκειται να αποχωρήσει από την Xbox Game Preview και να κυκλοφορήσει πλήρως για Xbox Series X/S, Xbox One και PC στις 20 Οκτωβρίου 2022.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Second Extinction appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα