Battle

Η νέα εκπομπή του GameWorld!

Το monetisation στην Ελλάδα κλείνει σε λίγες ημέρες ένα χρόνο παρουσίας. Ένας χρόνος τον οποίο όσοι εργαζόμαστε στο GameWorld.gr αποφασίσαμε να τον εκμεταλλευτούμε στο έπακρο όσο καλύτερα μπορούσαμε.

Πέρα από τα video reviews, τα gameplay videos, τα unboxings, τα τρέιλερ και οτιδήποτε άλλο συνηθίζετε να

βλέπετε σε ένα YouTube gaming channel, οι βασικοί λόγοι για τους οποίους θέλουμε να πιστεύουμε ότι καθιερωθήκαμε στην YouTube σκηνή ως GameWorld είναι οι αποκλειστικές εκπομπές. Τα Game Maniacs, Users, Retro Gamers και Budget Gaming είναι μέχρι στιγμής η "χρυσή τετράδα" μας.

Στο ερωτηματολόγιο του GameWorld μας ζητήσατε συχνότερες εκπομπές και σταθερές ημέρες/ώρες. Ένας βασικός λόγος για τον οποίο δεν μπορούμε να έχουμε ακόμη σταθερό πρόγραμμα είναι ότι οι ίδιοι οι συντάκτες του GameWorld ασχολούμαστε με το YouTube και πρέπει παράλληλα να αρθρογραφούμε στο site με ειδήσεις και reviews. Από εκεί και πέρα κάθε εκπομπή έχει τα θέματά της. Για παράδειγμα, στο Game Maniacs δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή συμμετέχοντες για το επόμενο επεισόδιο (περιμένουμε τα emails σας στο gm@gameworld.gr) και η Retro Gamers χρειάζεται 2-3 ημέρες για γυρίσματα και μοντάζ, τουλάχιστον στα πρώτα επεισόδια όπου παρουσιάζονται οι κονσόλες. Τα μετέπειτα θα απαιτούν λιγότερο χρόνο. Ευτυχώς η εκπομπή Users καθιερώνεται κάθε Παρασκευή λίγο μετά τις 19:00 και μάλιστα σκοπεύουμε να παίζουμε games κάθε φορά.

Από τις αρχές της χρονιάς όμως, υπάρχει στα σκαριά μία ακόμη εκπομπή η οποία θα κλείσει την "πεντάδα" μας και πιστεύουμε ότι θα είναι πιθανόν κι ο τελευταίος παίκτης. Δεν εξαρτάται από συμμετοχές παικτών, έχει ένα θέμα που μας αφορά όλους -το gaming- και είναι interactive προς εσάς, ακριβώς όπως η ψηφοφορία που ακολουθείται στο Game Maniacs. Ποιο είναι το όνομά της; Πολύ απλά Battle.

Τι είναι το Battle
Μέχρι στιγμής στο Game Maniacs ήρθαμε στα σπίτια σας και μας παρουσιάσατε τις συλλογές μας. Παράλληλα, γνωρίσαμε πολλούς YouTubers κι ήρθαμε πιο κοντά ως gaming community. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο με το Battle.

Το όνομά του τα λέει όλα. Κάθε εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη, οι συντάκτες του GameWorld.gr θα πηγαίνουμε σε ένα σπίτι γνωστού YouTuber. Θα παίζουμε μαζί του τρία games. Το πρώτο θα το επιλέγει ο ίδιος, το δεύτερο εμείς και το τρίτο εσείς μέσω του forum του GameWorld.

Όποιος μας νικήσει στα δύο από τα τρία games ανακηρύσσεται νικητής και κερδίζει ένα συλλεκτικό δώρο της επιλογής του προσφορά του Otakustore.gr που θα είναι σε άλλη μία εκπομπή χορηγός και δωροθέτης του GameWorld! Αν ο αντίπαλός μας χάσει τότε θα φεύγει με ένα αναμνηστικό δώρο απ' το Otakustore.gr.

Περισσότερα για την εκπομπή Battle θα ανακοινωθούν στην αυριανή εκπομπή Users που θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 19:00 στο κανάλι του GameWorld στο YouTube και θα μοιράσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά συλλεκτικά δώρα Grand Theft Auto 5 αλλά και games. Θα ανακοινωθεί επίσης ο YouTuber του πρώτου επεισοδίου του Battle.

Για να μαθαίνετε όλες τις λεπτομέρειες πρώτοι, δείτε το topic του Battle στο forum του GameWorld και καταθέστε εκεί τις αναλυτικές προτάσεις και ιδέες σας προς την εκπομπή.

Η μάχη ξεκινάει...

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα