Total War: Rome 2 Collector's Edition Unboxing και Giveaway

Ανοίγουμε την συλλεκτική έκδοση και χαρίζουμε δύο σπάνια t-shirts!

Το GameWorld σας παρουσιάζει την Total War: Rome 2 Collector's Edition, μια συλλεκτική έκδοση που περιλαμβάνει όσα θα ήθελε κάθε fan των Strategy και ειδικότερα της σειράς Total War.

Το νέο Strategy της Sega

κυκλοφορεί από αύριο Τρίτη για PC. Πριν από αυτό όμως σας παρουσιάζουμε την συλλεκτική έκδοση που κυκλοφορεί στα καταστήματα σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Πέρα απ' τη συλλεκτική θασ ας δώσουμε δώρο δύο εξίσου συλλεκτικά μπλουζάκια απ' το παιχνίδι. Δείτε το βίντεο!

{youtube}tN_dEZaVyvQ|500|300{/youtube}


Η συλλεκτική έκδοση περιλαμβάνει:
- Το παιχνίδι σε Steelbook (3 DVD)
- Έναν ξύλινο καταπέλτη τον οποίο συναρμολογείτε
- Έναν χάρτη της Ρωμαϊκής αυροκρατορίας
- Το card game Punic Wars
- Ένα πουγκί με 30 πούλια και 3 εξάπλευρα ζάρια με το οποίο παίζετε δύο ακόμη games
- Το DLC του παιχνιδιού Greek Culture Pack

Η τιμή της συλλεκτικής έκδοσης ξεκινάει από τα 116.7 ευρώ σύμφωνα με το Bestprice.gr.

Τα δώρα του διαγωνισμού μας
Μαζί με την συλλεκτική έκδοση η Zegetron μας παρέχει και δύο t-shirts. Θεωρήσαμε λοιπόν ότι το σωστό θα ήταν να τα κάνουμε giveaway ως ανταπόδοση για την υποστήριξή σας. Πρόκειται για ένα t-shirt της αρχαίας Ρώμης και ένα της ένατης Ισπανικής Λεγεώνας. Δείτε λοιπόν το παραπάνω βίντεο αλλά και την διαδικασία συμμετοχής.

Το Total War: Rome II κυκλοφορεί από αύριο Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για PC και όσοι προπαραγγείλετε την απλή έκδοση που κοστίζει 35 ευρώ θα πάρετε δώρο το Greek Culture Pack DLC χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για να διαβάσετε το σχετικό review σε λίγες ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα