Η Nikasaur αποχωρεί απ' την Riot

Ποιος θα παρουσιάζει πλέον το Summoner's Showcase στο League of Legends;

Μετά από τρία χρόνια στην επιτυχημένη εκπομπή "Summoner's Showcase" του League of Legends, η Nika Harper (κατά κόσμον Nikasaur) αποχωρεί από την Riot Games όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο στο προσωπικό της blog.

Ξεκίνησε

λίγο μετά την Season One του LoL, όταν η ομάδα που επικοινωνούσε με το Community είχε μόλις τρεις υπαλλήλους. Μοιραζόντουσαν ένα δωμάτιο με το τμήμα Support που είχε επίσης τρεις υπαλλήλους. Τώρα πλέον η Riot Games έχει μεγαλώσει, ωστόσο οι fans την αποκαλούν ως "Το πρόσωπο της Riot" καθότι είναι αυτή που φαίνεται περισσότερο απ' όλους προς τα έξω.

{youtube}AU7rVYbOjac|500|300{/youtube}

Το Summoner's Showcase είναι μια σειρά επεισοδίων στα οποία η Nika παρουσιάζει δημιουργίες των παικτών του League of Legends, οι οποίοι δημιουργούν ζωγραφιές, ενδυμασίες, κουκλάκια, αντικείμενα για το σπίτι, φαγητά και γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με τους αγαπημένους τους champions στο LoL. Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι αποχωρεί διότι θεωρεί ότι "με την Riot έχουμε πάρει διαφορετικές κατευθύνσεις". Η ίδια θέλει ωστόσο να συνεχίσει να δημιουργεί τρελά βίντεο και να αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό της. Φυσικά αποχωρεί παραμένοντας οπαδός του League of Legends. Δεν θέλησε πάντως να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες για την διακοπή συνεργασίας της, ενώ ευχαρίστησε την Riot για όσα της έχει προσφέρει.

Επισκεφθείτε την σελίδα της Nikasaur στο Facebook και το Twitter της.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα