Wii U premium λευκό, GamePad με νέα μπαταρία

Διπλάσιος χρόνος αντοχής στο GamePad. Wii U Premium λευκό. Offline το Sniper Elite V2.

Η Nintendo δείχνει να προσπαθεί να ανταπεξέλθει άμεσα σε όλα τα θέματα που έχουν προκύψει απ' το Wii U (όπως το loading

που διορθώνει διαρκώς με νέα patches) και η νέα της κίνηση αυτή τη φορά είναι μια νέα μπαταρία για το Wii U GamePad. Πρόκειται για μια μπαταρία χωρητικότητας 2.550mAh με διπλάσια ισχύ από την πρωτότυπη. Θα σας δίνει μέχρι 8 ώρες παιχνιδιού με μία φόρτιση.

Πέραν αυτού, η Nintendo ετοιμάζει ένα λευκό Wii U Premium 32GB, χρώμα που συνηθίζεται στην Ιαπωνία. Το λευκό υπήρχε μέχρι πρότινος μόνο στη φθηνή έκδοση των 8GB. Θα κυκλοφορήσει επίσης πακέτο κονσόλας με Nintendo Land και Wii Remote Plus. Όλα αυτά όμως θα δώσουν το παρόν στην Ιαπωνία, καθώς για την Ευρώπη η Ninty δεν έχει διευκρινίσει τελικά τι θα συμβεί.

Sniper Elite V2 χωρίς online
Το νέο Sniper Elite του Wii U δεν έχει online mode, όπως οι εκδόσεις των PS3 και Xbox 360. Δεν περιλαμβάνει επίσης leaderboards και DLC, στοιχεία που υπήρχαν στις άλλες δύο εκδόσεις. Τα DLC ήταν ήδη γνωστό ότι δεν θα συμπεριληφθούν στην τελική έκδοση.

Η εταιρεία ανάπτυξης Rebellion και ο publisher 505 Games δεν ανακοίνωσαν κάτι επί του θέματος, συνεπώς όσοι το αγοράσατε θα το ανακαλύψατε "κατόπιν εορτής".

Keywords
Τυχαία Θέματα