iPhone με λειτουργικό Android

Αυτό θα ήθελε ο Steve Wozniak της Apple τουλάχιστον.

Σε συνέντευξή του με το Αμερικανικό περιοδικό τεχνολογίας Wired στο Apps World North America, συνέδριο για developers εφαρμογών για smartphones, ο συνιδρυτής της Apple Steve Wozniak,

δήλωσε πως η γνωστή εταιρία τεχνολογίας θα έπρεπε να φτιάξει ένα smartphone με το λειτουργικό σύστημα της Google, το Android.

Ο Wozniak ο οποίος ενώ είναι στο προσωπικό της Apple, δεν ασχολείται ενεργά με την εταιρία από το 1987, δήλωσε πως μια στρατηγική κίνηση της εταιρίας θα είναι να “αγωνιστεί σε δυο αρένες” μιας και τίποτα δεν την εμποδίζει και πως ο καταναλωτής προτιμά την ποιότητα κατασκευής και το στυλ των προϊόντων της Apple από αντίστοιχες εταιρίες στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Αν και είναι αυτονόητο ότι ένα smartphone με λειτουργικό Android δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ από την Apple λόγο της αντιπαλότητας τους στην αγορά, ένα iAndroid, όπως το χαρακτηρίζει το Wired είναι δυνατόν να παρασκευαστεί μιας και το λειτουργικό σύστημα της Google είναι διαθέσιμο για όλες τις εταιρίες τεχνολογίας σύμφωνα με το Apache Software License, Version 2.0. H Apple μάλιστα θα μπορούσε να δώσει την δικιά της αισθητική στο όλο περιβάλλον εργασίας του Android, όπως κάνουν και οι υπόλοιπες γνωστές εταιρίες στον χώρο των smartphones και tablets.

Εσείς θα αγοράζατε ένα κινητό τηλέφωνο με τις άπειρες δυνατότητες του λειτουργικού της Google και την κατασκευαστική υπεροχή της Apple;

Keywords
Τυχαία Θέματα