Αποσύρει την Παναχαϊκή ο Κούγιας και καταγγέλλει "εγκληματική οργάνωση"

Μετά δακρύων και νέων καταγγελιών ο Αλέξης Κούγιας αποσύρει την Παναχαϊκή από το πρωτάθλημα της Football League όπως δήλωσε σε μεταμεσονύκτια αθλητική τηλεοπτική εκπομπή.

Ο γνωστός ποινικολόγος πηγαίνοντας άλλη μια φορά «κόντρα στο σύστημα» όπως ο ίδιος υποστηρίζει παίρνει την ομάδα του και φεύγει αηδιασμένος από τα «λαμόγια» που τον εξόντωσαν και τον οδήγησαν στην έξοδο.

«Εξοντώθηκα. Δεν αντέχεται αυτό. Άλλο λόγο είχα προγραμματίσει και

για άλλο λόγο βρίσκομαι εδώ. Είναι μια πολύ άσχημη ημέρα για εμένα σήμερα. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα, δεν το αντέχει κανείς. Ούτε ο απλός οπαδός, ούτε ένας έντιμος ιδιοκτήτης ομάδας, ούτε έντιμος δημοσιογράφος. Δεν το αντέχει κανείς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανέβαλα συνεχώς αυτή τη στιγμή» . Για να καταλήξει: «Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη. Την Κυριακή δεν παίζει η Παναχαϊκή. Θα παραδώσω τα συμβόλαια. Φτάσαμε στο σημείο αυτά τα καθάρματα να διώχνουν εμένα και τον Βελλή από το ποδόσφαιρο. Να με χτυπάνε οι μπράβοι του προέδρου του Πανηλειακού».

Ο Αλέξης Κούγιας κατονόμασε συγκεκριμένους διαιτητές και παράγοντες οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά είπε αποτελούν την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου «Όποιος κινήθηκε ενάντια στην εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου, εξοντώθηκε. Η ΑΕΚ είναι στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ο Ηρακλής είναι εκεί που είναι. Ο Άρης θα παίζει στη Γ’ Εθνική του χρόνου, η Λάρισα να παίζει με τη δεξιά βουνοπλαγιά, τον Πανσερραϊκό εκεί που βρίσκεται, την Καλαμάτα εκεί που βρίσκεται και από σήμερα και την Παναχαϊκή».

Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του γνωστού ποινικολόγου κατά την ώρα του διαφημιστικού διαλείμματος.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα