Εριστικός διάλογος στο Προεδρικό Μέγαρο!

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, σημειώθηκε πριν από λίγο, κατά την παράδοση της διερευνητικής εντολής.

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε στον κ. Παυλόπουλο: Πρέπει να τηρηθεί το σύνταγμα και οι νόμοι όσον αφορά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, κανένας δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα,

ούτε οι πρόεδροι των κομμάτων, ούτε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Λαφαζάνης: Ηρθα να παραδώσω την εντολή. Αξιοποιήθηκε. Μπορεί να μην έβγαλε κυβέρνηση, είδαμε όμως τους εκπροσωπους σχεδόν όλης της ελληνικής κοινωνίας.
Πάνω απ' όλα είναι το Σύνταγμα και ο ελληνικός λαός.
Δεν είναι οι αρχηγοί ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πάνω από το Σύνταγμα. Νομίζω ότι σ' αυτή τη βάση πρέπει να υπάρξει ευρεία συνενόηση ώστε να πάμε σε εκλογές και να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός τηρώντας το πνεύμα και το γράμμα του Συντάγματος.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος διαβεβαίωσε ότι θα τηρήσει το Σύνταγμα και ότι μετά την συνάντησή τους θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους πολιτικούς αρχηγούς, κάτι που φαίνεται ότι δεν ικανοποίησε τον κ. Λαφαζάνη, γιατί αμέσως σημείωσε: «Εγώ δεν ξέρω να γράφει το Σύνταγμα για τηλεφωνήματα αλλά για φυσικές συναντήσεις. Είναι πολύ μεγάλο λάθος τα τηλεφωνήματα». Τον έντονο διάλογο ολοκλήρωσε ο κ. Παυλόπουλος δηλώνοντας: «Θα τηρηθεί το Σύνταγμα».

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα