A2: Οι κορυφαίοι της 15ης αγωνιστικής

Ο ΟΦΗ γκρέμισε το Ψυχικό από τη κορυφή και σίγουρα αυτό ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε από τη 15η αγωνιστική. Μεγάλης σημασίας οι νίκες της ΑΕΚ και του Κόροιβου, ενώ στην ουρά το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις επιτυχίες του Ερμή Λαγκαδά και της Αγίας Παρασκευής.

1. Σάκης Καρύδας: Ηγετική εμφάνιση από τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος έλαμψε με τη παρουσία του στη σπουδαία εκτός έδρας

νίκη του Κοροίβου στη Τρίπολη, επί του δυνατού φέτος Αρκαδικού. Με 23 πόντους (7/9 διπ., 3/5 τριπ.), 9 ασ., 3 κλ., ο Καρύδας ήταν μακράν ο κορυφαίος του αγώνα και θεμέλιος λίθος του 11ου "ροζ φύλλου" της ομάδας του.

2. Στέφαν Νίκολιτς: Σπουδαίο παιχνίδι από τον Σέρβο πλέι μέικερ, που είναι από τους σταθερότερους σε απόδοση παίκτες της Α2. Οι 17 πόντοι του (3/4 β., 4/7 διπ., 2/3 τριπ.), ήταν καθοριστικοί στην εκτός έδρας επικράτηση της ΑΕΚ επί του Παγκρατίου στο Μετς, καθώς "ξεκολλούσε" την Ένωση όποτε οι γηπεδούχοι απειλούσαν στο σκορ. Προσέφερε και 5 ασίστ.

3. Αλέξανδρος Σιγκούνας: Ο Ερμής επέστρεψε στις επιτυχίες με εμφατικό τρόπο επί του Φιλαθλητικού και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον 25χρονο σμολ φόργουορντ, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα με 21 π. (2/2 β., 5/9 διπ., 3/5 τριπ.), 4 ριμπ., 3 ασ., 5 κλ. Αναμφίβολα δικαιώνει τους ανθρώπους του Ερμή για την... υπέρβαση που έκαναν το καλοκαίρι προκειμένου αν τον αποκτήσουν.

4. Νίκος Ματζιώρης: Το καλύτερο φετινό του παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή έκανε ο ικανότατος φόργουορντ, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη σπουδαία νίκη επί του Ηρακλή, μετά από 13 άτυχα αποτελέσματα. Σε 32.30 λεπτά συμμετοχής, ο Ματζιώρης είχε 19 πόντους (8/8 β., 4/7 διπ., 1/2 τριπ.), 6 ριμπ., 3 ασ., 1 κλ.

5. Στέφαν Τζόρτζεβιτς: Διεκδικεί τον τίτλο του πολυτιμότερου ξένου της Α2, καθώς σε ακόμη ένα ματς και μάλιστα πολύ δύσκολο, όπως αυτό με το Ψυχικό ήταν ο κορυφαίος. Με 23 π. (9/9 β., 7/13 διπ.), 9 ριμπ. και 2 ασ. ο κοινοτικός σέντερ έβαλε τη δική του σφραγίδα στη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ, που τον έφερε μια ανάσα από την εξασφάλιση της σωτηρίας.

Προπονητής αγωνιστικής - Φώτης Τακιανός

Είναι από τους ικανότερους Έλληνες τεχνικούς και το απέδειξε και με τη σπουδαία επιτυχία επί του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Ψυχικού. Η παρουσία του Βορειοελλαδίτη κόουτς στον πάγκο του ΟΦΗ αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της ομάδας και το γεγονός ότι έχει φτάσει μια ανάσα από την εξασφάλιση της σωτηρίας, σε μια χρονιά με ιδιαίτερα περιορισμένο μπάτζετ και αρκετά προβλήματα, πιστώνεται σε αυτόν και στις δυνατότητες του σαν προπονητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα