O απολογισμός της 18ης αγωνιστικής

Με πολλά ντέρμπι παραμονής αλλά χωρίς πολλά σημαντικά γεγονότα πέρασε η 18η αγωνιστική της Α1. Οι δύο"αιώνιοι" έκαναν συντήρηση εν όψει του Κλάσικο της ευρωλιγκα την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ . Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός έκοψε ταχύτητα στην 4η περίοδο στο ΟΑΚΑ και η Κηφισιά μείωσε και έχασε με το καθόλα τιμητικό 72-59. Και φυσικά είναι πάντα στο κυνήγι της 5ης θέσης αφου από τον Δεκέμβρη

έχει χάσει μονο από ΠΑΟ και Ολυμπιακό και μάλιστα εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός με το μυαλό στο ΟΑΚΑ ήταν μέτριος στην άδεια λόγω τιμωρίας Πυλαία με τον μαχητικό ΠΑΟΚ και κέρδισε με καλάθι του Μουν στα 8'' (72-74).

Σημαντική νίκη πλέι οφ πήρε στην Νέα Σμύρνη με 68-63 ο Άρης με τον μέτριο Πανιώνιο δίκαια αλλά και με την αθηναϊκή ομαδα να κρατά την 3η θέση στα χέρια της. Σπουδαίο διπλό πλέι οφ πήρε ο ΚΑΟΔ μέσα στα Ιλίσια με τον Ηλυσιακό που τον βύθισε στην ουρα και τον έβαλε σε περιπέτειες. Ανάσα για τον Ίκαρο στο ντεμπούτο του Γιαπλέ στον πάγκο του καθώς από 15-30 στην Χαλκίδα με τρομερή 3η περίοδο(31-12!) και εξαιρετικό τον νέο αμερικανό Ρόμπερτσον , κέρδισε δίκαια 81-74 τα Τρίκαλα και ελπίζει για παραμονή. Τα Τρίκαλα παρέμειναν χωρίς νίκη εκτός και έμπλεξαν. Βήμα για τα πλέι οφ για τον ΑΓΟΡ που κέρδισε με περίπατο και 33π του τρομερού Γκάμπριελ τον Απόλλων Πατρών με 92-72 στην Κρήτη. Τέλος ανάσα πήρε και ο Κολοσσός που σε ένα κάκιστο παιχνίδι κατενάτσιο, δεν είχε πρόβλημα με τον Πανελευσινιακό και τον κέρδισε εύκολα σχετικά με 67-57 στην Ρόδο. Συνεπώς η μάχη της παραμονής έχει φουντώσει για τα καλά εν οψει της συνέχειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα