Από τη Curious Ahead η 3D καμπάνια λανσαρίσματος του Nexi XPay

Στον «αέρα» βρίσκεται η 3D καμπάνια για το λανσάρισμα της e-commerce πλατφόρμας, Nexi XPay της Nexi Greece, την οποία δημιούργησε η Curious Ahead σε συνεργασία με τη Three Deers. Η επικοινωνία παρουσιάζει όσα προσφέρει μια πλατφόρμα που δέχεται όλες τις κάρτες και όλους τους τρόπους online πληρωμών.

Προσφέρει στον επιχειρηματία ή τον ελεύθερο επαγγελματία μία θέση στον ψηφιακό κόσμο όπου τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες του μπορούν να αγοραστούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Λειτουργεί σαν μια «πύλη» που ξεκλειδώνει

έναν νέο κόσμο πληρωμών: τον Nexi κόσμο πληρωμών. Αυτή ακριβώς η νέα διάσταση δραματοποιείται οπτικά και γίνεται το «όχημα» παρουσίασης των πλεονεκτημάτων του Nexi XPay. Με το gimmick του tablet, το agency «έβγαλε προς τα έξω» την επιχείρηση και τους ελεύθερους επαγγελματίες, με έναν συμβολικό τρόπο.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες ζωντανεύουν και «ξεπηδούν» από την οθόνη του tablet ως 3d elements, ενισχύοντας την έννοια της νέας διάστασης που προσφέρει το Nexi XPay. Η οπτικοποίηση αφορά τις τρεις αντιπροσωπευτικές κατηγορίες στις οποίες απευθύνεται η πλατφόρμα: τους ιδιοκτήτες ξεοδοχειακών μονάδων, τους φαρμακοποιούς και τους ελεύθερους επαγγελματίες που διαθέτουν τις δημιουργίες τους προς πώληση.

Η καμπάνια υποστηρίζεται από media plan το οποίο περιλαμβάνει ένα channel mix σε digital κανάλια και συνεχίζει με OOH και radio. Η Curious Ahead, είναι υπεύθυνη για τη συνολική στρατηγική επικοινωνίας καθώς και τα Social Media και το Performance Marketing της Nexi Greece εδώ και 2 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα