Έναρξη του KPMG Advisory Graduate Recruitment Program

Στις 17 Ιουλίου ξεκίνησε επίσημα η διαδικασία στελέχωσης στις Συμβουλευτικές, Φορολογικές και Νομικές υπηρεσίες της KPMG, με νέους αποφοίτους πανεπιστημιακών σχολών, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου.

Το πρόγραμμα θα είναι ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε αποκλειστικά για απόφοιτους ανωτάτων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού, Τεχνολογικής (STEM: Φυσικές Επιστήμες, Information Technology, Επιστήμη των

Μηχανικών και Μαθηματικά), Χρηματοοικονομικής, Οικονομικής και Διοικητικής κατεύθυνσης (ή άλλου συναφούς αντικειμένου), καθώς και Νομικής κατεύθυνσης. Η εργασιακή εμπειρία δεν είναι προαπαιτούμενο, είναι, όμως, απαραίτητη η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων γίνονται μέσω της αποστολής βιογραφικού σημειώματος στο justjobs.gr και θα ολοκληρωθούν εντός του Σεπτεμβρίου. Οι επιλεγέντες υποψήφιοι εντάσσονται επίσημα στους τομείς του Consulting, Deal Advisory και Tax & Legal της KPMG, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα onboarding, ενώ παράλληλα ενσωματώνονται σε ομάδες εργασίας λαμβάνοντας συνεχή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας στην KPMG.

Keywords
Τυχαία Θέματα