Η Bosch καταγράφει υγιή ανάπτυξη στην Ελλάδα

Η Bosch έκλεισε το οικονομικό έτος 2023 με ενοποιημένες πωλήσεις 266,7 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα, σημειώνοντας ανάπτυξη 8,5%.

«Η αύξηση που σημειώθηκε το 2023 ήταν αποτέλεσμα της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας την τελευταία δεκαετία, παρά τις προκλήσεις που θέτει η παγκόσμια οικονομική αβεβαιότητα με τα υψηλά επιτόκια και τον πληθωρισμό, η διστακτικότητα των καταναλωτών, αλλά και η τρέχουσα γεωπολιτική κατάσταση», δήλωσε ο Ιωάννης

Κάπρας, Διευθύνων Σύμβουλος της Bosch στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τις προοπτικές για το 2024, η Bosch στην Ελλάδα αναμένει να επιτύχει σταθερή ανάπτυξη σε σύγκριση με τα επίπεδα πωλήσεων του 2023. Παρά την τρέχουσα δύσκολη οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη, η ελληνική οικονομία αναμένεται να αναπτυχθεί πάνω από 2% φέτος. Το 2023, η ανάπτυξη των πωλήσεων στους επιχειρηματικούς τομείς της Bosch στην Ελλάδα παρουσίασε θετική εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο τομέας της αυτοκίνησης κατέγραψε σταθερή ανάπτυξη ενώ ο τομέας της βιομηχανικής τεχνολογίας σημείωσε μέτρια αύξηση των πωλήσεων. Ο τομέας των καταναλωτικών αγαθών παρουσίασε αύξηση χάρη στην ανάπτυξη του τμήματος ηλεκτρικών εργαλείων. Τέλος, ο επιχειρηματικός τομέας της ενέργειας και τεχνολογίας κτιρίων κατέγραψε σημαντική αύξηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα